UNA PE ZI! Să o cunoaștem pe Victoria Lopyreva, ambasadoarea Cupei Mondiale din Rusia! Galerie foto incendiară cu gazda turneului

 
+8 click pentru
galerie

Adversarele Rusiei de la Cupa Mondială au un rival de temut. Nu, nu e vorba de naționala lui Stanislav Cherchesov, una care nu se regăsește și, de 6 luni, nu câștigă niciun meci. Adversarul de temur e o ”ea”: Victoria Lopyreva!

Victoria, declarată ambasadoare a turneului final din Rusia, a oferit un interviu pentru englezii de la The Sun, în care amenință rivalii țării sale că nu le va fi ușor. În vârstă de 34 de ani, fosta Miss Rusia din 2003 spune că țara sa poate trece de faza grupelor.

”Ați văzut Islanda la Euro 2016 ? Apoi Islanda în preliminarii pentru acest Mondial ? Cine credea că pot obține aceste rezultate. Am încredere că domnul Cherchesov și jucătorii pot trece lejer de faza grupelor”. spune Victoria.

Cât despre jucătorii favoriți ai Rusiei, Victoria îl vede pe portar ca fiind cheia: ”Cred că portarul nostru, Igor Akinfeev, va fi cheia spre succes. El trebuie urmărit”.

Victoria a fost căsătorită timp de doi ani cu atacantul lui FC Krasnador, echipa lui Andrei Ivan, Fyodor Smolov, convocat și el pentru acest mondial.

Deși are 34 de ani, Victoria are niște forme demne de o campioană mondială a frumuseții! Să ne convingem:facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI