Antena Căutare

UNA PE ZI! Să o cunoaștem pe Victoria Lopyreva, ambasadoarea Cupei Mondiale din Rusia! Galerie foto incendiară cu gazda turneului

Adversarele Rusiei de la Cupa Mondială au un rival de temut. Nu, nu e vorba de naționala lui Stanislav Cherchesov, una care nu se regăsește și, de 6 luni, nu câștigă niciun meci. Adversarul de temur e o ”ea”: Victoria Lopyreva!

Victoria, declarată ambasadoare a turneului final din Rusia, a oferit un interviu pentru englezii de la The Sun, în care amenință rivalii țării sale că nu le va fi ușor. În vârstă de 34 de ani, fosta Miss Rusia din 2003 spune că țara sa poate trece de faza grupelor.

”Ați văzut Islanda la Euro 2016 ? Apoi Islanda în preliminarii pentru acest Mondial ? Cine credea că pot obține aceste rezultate. Am încredere că domnul Cherchesov și jucătorii pot trece lejer de faza grupelor”. spune Victoria.

Cât despre jucătorii favoriți ai Rusiei, Victoria îl vede pe portar ca fiind cheia: ”Cred că portarul nostru, Igor Akinfeev, va fi cheia spre succes. El trebuie urmărit”.

Victoria a fost căsătorită timp de doi ani cu atacantul lui FC Krasnador, echipa lui Andrei Ivan, Fyodor Smolov, convocat și el pentru acest mondial.

Deși are 34 de ani, Victoria are niște forme demne de o campioană mondială a frumuseții! Să ne convingem:

UNA PE ZI! Să o cunoaștem pe Victoria Lopyreva, ambasadoarea Cupei Mondiale din Rusia! Galerie foto incendiară cu gazda turneuluiUNA PE ZI! Să o cunoaștem pe Victoria Lopyreva, ambasadoarea Cupei Mondiale din Rusia! Galerie foto incendiară cu gazda turneuluiUNA PE ZI! Să o cunoaștem pe Victoria Lopyreva, ambasadoarea Cupei Mondiale din Rusia! Galerie foto incendiară cu gazda turneuluiUNA PE ZI! Să o cunoaștem pe Victoria Lopyreva, ambasadoarea Cupei Mondiale din Rusia! Galerie foto incendiară cu gazda turneuluiUNA PE ZI! Să o cunoaștem pe Victoria Lopyreva, ambasadoarea Cupei Mondiale din Rusia! Galerie foto incendiară cu gazda turneuluiUNA PE ZI! Să o cunoaștem pe Victoria Lopyreva, ambasadoarea Cupei Mondiale din Rusia! Galerie foto incendiară cu gazda turneuluiUNA PE ZI! Să o cunoaștem pe Victoria Lopyreva, ambasadoarea Cupei Mondiale din Rusia! Galerie foto incendiară cu gazda turneului

ULTIMA ORĂ! Gigi Becali a anunțat revenirea anului la FCSB. Atacantul care a scris istorie la roș-albaștrii, așteptat la... Căpitanul naționalei României, Vlad Chiricheș, implicat într-un transfer de 50 de milioane de Euro. Unde poate ajunge fu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x