Antena Căutare

Scandalul cu FISCUL i-a pus capac! Ronaldo vrea să plece din Spania, iar United şi PSG îşi freacă mâinile de bucurie

Cristiano Ronaldo e supărat nevoie mare după ce fiscul din Spania l-a găsit cu o "mică" restanţă de 14,7 milioane de euro şi e hotărât să o taie de la Madrid definitiv.

Real n-ar zice nu, mai ales că Florentino Perez e sensibil când trupa blanco e asociată în scandaluri penale, aşa că în această vară am putea asista la un transfer uriaş în fotbalul mondial.

Portughezii scriu că Ronaldo l-a anunţat pe Perez că vrea să plece, iar Don Florentino i-a fixat un preţ de 200 de milioane de euro. Uriaş, în special pentru vârsta lui CR7, dar o nimica toată pentru United sau PSG, formaţii care aşteaptă doar un număr de cont pentru a livra banii şi a lua o maşină de goluri.

Rămâne de văzut doar dacă portughezul va reveni la sentimente mai bune faţă de Real, iar asta depinde mult de modul în care clubul blanco se va poziţiona în problemele cu autorităţile spaniole pe care le are acum Ronaldo.

Nebunie curată în Argentina! Un fundaş a intrat pe teren cu un ac şi i-a înţepat tot meciul pe adversari! Nu, nu e o glu... Galerie FOTO: Pe MONDIALA asta o s-o vedem doar în poze! Să facem cunoştinţă cu Victoria, ambasadorul oficial al CM 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x