Antena Căutare

Schimb Etoo – Tevez intre City si Inter?

Conform ziarului The Telegraph, cei doi atacanti sunt cotati la aceeasi valoare iar tranzactia ar putea avea loc pana la finalul perioadei de transferari.

Carlos Tevez si-a exprimat, in repetate randuri, dorinta de a pleca de la Manchester City, sustinand ca nu s-a acomodat la viata din Anglia si ca e departe de familie. Atat Mancini cat si cei din conducere au incercat sa-l convinga pe argentinian sa revina la sentimente mai bune, insa varful nationalei albi-celeste si-a pastrat atitudinea.

Satui sa se roage de el, cei de pe City of Manchester l-au achizitionat recent pe Aguero, punand presiune pe Carlos, caruia i-au transmis ca de acum poate sa-si caute echipa. Pretul cerut pe varf este, insa, unul prohibitiv. Singura care a lasat impresia ca ar putea plati cele aproximativ 50 de milioane a fost Corinthians, care a renuntat, pana la urma.

The Telegraph anunta ca pe fir ar fi intrat Inter, care nu a dorit sa plateasca suma dar a propus un schimb Tevez - Etoo. Camerunezul ajuns la 30 de ani ar fi incantat de un contract in insula, iar Carlos nu ar mai fi deranjat de ceata si cultura britanica.

foto: footbal-news.co.uk

F1, MP al Ungariei: Victorie pentru Jenson Button!... Lassana Diarra la Galatasaray...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x