Antena Căutare

SCHUMI nu va mai fi NICIODATĂ cel pe care îl ştim. Medicii: "A ajuns de la 75 la 55 de kilograme"

Schumi nu va mai redeveni niciodată omul pe care îl ştim cu toţii. Asta spun specialiştii, care cred că şansele lui de recuperare scad de la o zi la alta.

Schumi nu va mai redeveni niciodată omul pe care îl ştim cu toţii. Asta spun specialiştii, care cred că şansele lui de recuperare scad de la o zi la alta.

Potrivit acestora, şansele ca Schumacher să-şi revină 100% au scăzut la zero. Potrivit ultimelor informaţii apărute în presă internaţională, Michael a slăbit 20 de kilograme de când este în comă, ajungând de la 75 la 55 de kilograme.

"Probabilitatea unei vindecări complete a lui Schumacher scade de la o zi la alta", a declarat pentru Sonntagsblick medicul şef al spitalului din oraşul elveţian Basel, specialist in reeducare.

"Cu siguranţă, nu-l vom mai putea vedea pe acel Schumacher rapid, zâmbitor şi celebru pe care-l ştiam. Cu cât ţine mai mult coma, cu atât creierul are şanse mai mici să-şi recupereze toate facultăţile. Dacă Schumacher se va trezi, sunt de temut leziuni cerebrale grave, care sunt susceptibile să fie ireversibile", a continuat Mader, un specialist în come.

Michael Schumacher se află internet într-un spital din Franţa, în comă, de mai bine de o lună, după ce a suferit un grav accident pe pârtia de ski.

VIDEO: A driblat OPT jucători şi a înscris! Să facem cunoştinţă cu Fabian Tello... În plină campanie pentru strângerea de semnături, Gică Popescu refuză graţierea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x