Antena Căutare

Se aştepta la condamnare? Cum şi-a petrecut Cristi Borcea ultima zi de libertate

Chiar dacă n-au dat niciun semn, mai mulţi inculpaţi din Dosarul Transferurilor se pare că aveau informaţii că vor fi condamnaţi la închisoare cu executare

Chiar dacă n-au dat niciun semn, mai mulţi inculpaţi din Dosarul Transferurilor se pare că aveau informaţii că vor fi condamnaţi la închisoare cu executare.

Conform celor de la spynews.ro, Cristi Borcea şi fraţii Becali şi-au pregătit în amănunt planul pentru orele de după anunţarea deciziei. Cu câteva zile înainte, cei trei şi-au schimbat domiciliul din buletin ca să poată fi închişi la Poarta Albă, acolo unde se află şi Gigi Becali şi unde ar putea avea parte de un tratament mai bun.

Luni, în ultima zi de libertate, Borcea a petrecut mai bine de patru ore într-un centru SPA, simţind că nu va mai avea această ocazie în următorii ani. Seara a petrecut-o în familie, iar marţi dimineaţa, la volanul maşinii şoferului, s-a deplasat, în mare secret, la Constanţa.

Ce averi au cei opt condamnaţi în Dosarul Transferurilor... Alegeri la FRF | RĂZVAN BURLEANU este noul lider de la CASA FOTBALULUI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x