Antena Căutare

Se știu semifinalistele din Liga Campionilor ? Barcelona și Liverpool, lecții de fotbal cu AS Roma și Manchester City în manșa tur din ”sferturile” de finală

După ce Real Madrid și Bayern Munchen au rezolvat, marți, în bună măsură calificarea în careul de ași al UEFA Champions League, seara de miercuri a adus alte rezultate care ne spun într-o proporție covârșitoare cum va fi creionat penultimul act din acest sezon al celei mai tari competiții inter-cluburi din lume. Barcelona și Liverpool au obținut, ambele pe teren propriu, două rezultate liniștitoare cu AS Roma, respectiv Manchester City.

Fără îndoială, șocul sferturilor de finală din Liga Campionilor a venit de pe Anfield, acolo unde Liverpool a dat de pământ cu viitoarea campioană din Premier League, Manchester City. Cetățenii, favoriți înainte de acest meci la calificare, au fost de nerecunoscut, iar tabela de marcaj a indicat la final un neverosimil 3-0! Mo Salah (12), Oxlaide-Chamberlain (21) și Sadio Mane (31) au tranșat fără milă prima manșă.

Pentru calificarea în semifinalele Ligii, trupa lui Pep Guardiola va trebui să realizeze o minune în retur. Forță ar avea Manchester City pentru a marca trei goluri, însă rămâne de văzut de răspuns va primi din partea entuziasmantei trupe de pe Anfield, pregătită de iscusitul Jurgen Klopp.

”Nimeni nu mai crede că ne putem califica în semifinale. Poate că sunt singurul care nu face asta. Eu cred că ne putem califica. Avem 90 de minute pentru a demonstra că putem întoarce soarta calificării. Avem suporterii noștri, avem stadionul nostru, avem familiile noastre. De ce să nu ne gândim la calificare?” a spus Pep după meci

O uriașă surpriză s-a produs pe tabela de marcaj de pe Nou Camp, acolo unde, deși am văzut un Barcelona - AS Roma 4-1, nu a apărut și numele lui Lionel Messi. Starul argentinian era așteptat să-i dea răspunsul lui Cristiano Ronaldo, însă a rămas dator. Messi nu a fost foarte slab, însă nici nu a impresionat. Două autogoluri, Pique și Luis Suarez (primul gol după 10 meciuri în Ligă) au fost marcatorii surpriză de ieri.

Dacă City ar avea forța de a întoarce soarta calificării cu Liverpool, în cazul Romei lucrurile sunt ceva mai complicate. Mai multe minuni ar trebuie să aibă loc pentru ca Barcelona să rateze careul de ași.

Rezultatele înregistrat în sferturile de finală din Liga Campionilor:

Juventus 0-3 Real Madrid
FC Sevilla 1-2 Bayern Munchen
Barcelona 4-1 AS Roma
Liverpool 3-0 Manchester City

Veste cumplită! A murit Ray Wilkins, unul dintre cei mai mari fotbaliști englezi din istorie!... Revista presei sportive, 05.04.2018: FCSB sau Steaua, care adună mai mulți fani ?; Cristiano Ronaldo, în cărțile de isto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x