Antena Căutare

Sepsi s-a despărţit de Laszlo Csaba. Noul antrenor este Leo Grozavu

Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat, marţi, că Laszlo Csaba nu mai este antrenorul echipei din Liga I şi la conducerea tehnică a fost numit Leo Grozavu.

“Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu antrenorul principal László Csaba, căruia îi mulţumim pentru munca depusă. Însă echipa noastră nu rămâne fără specialist şi am reuşit deja să ajungem la un acord cu Leontin Grozavu pentru postul de antrenor principal. În vârstă de 52 de ani, Leontin Grozavu a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu opţiune de prelungire”, se arată pe pagina de Facebook a clubului Sepsi.

Ca antrenor, Leontin Grozavu a mai coordonat echipele Petrolul Ploieşti, Poli Timişoara, FC Botoşani, Gaz Metan Mediaş, Luceafărul Oradea, CSMS Iaşi, FC Baia Mare, Universitatea Cluj şi Armătura Zalău.

Sursa : news.ro

Tehnicianul Felice Mazzu a fost demis de la echipa lui Ianis Hagi şi Vladimir Screciu, Genk... Orban: Îmi este foarte greu să vorbesc de bugetul MTS pentru că în fiecare zi mai descoperim câte o gaură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x