Antena Căutare

Sepsi Sf. Gheorghe - Poli Iași LIVE VIDEO ONLINE

Sepsi - Poli Iași LIVE VIDEO. Două echipe aflate în stări de spirit diferite, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Politehnica Iași, se întâlnesc în runda a 4-a a Ligii 1, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport.

Sepsi Sf. Gheorghe - Poli Iași LIVE VIDEO. Două echipe aflate în stări de spirit diferite, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Politehnica Iași, se întâlnesc în runda a 4-a a Ligii 1, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Sepsi - Poli Iași este live video online, sâmbătă, de la ora 21:00.

Sepsi Sf. Gheorghe - Poli Iași LIVE VIDEO. Echipele antrenate de Eugen Neagoe și Flavius Stoican traversează perioade diferite de formă. Gazdele, după un început modest de campionat, cu un eșec la Hermannstadt, 0-1, și-au revenit și au acumulat 4 puncte cu două echipe tari, ”U” Craiova și Astra. De partea cealaltă, echipa din Copou a început bine sezonul, cu o remiză la Craiova, a continuat cu o remiză, acasă, cu Astra, iar runda trecută și-a arătat limitele cu FCSB, scor 0-4.

Sepsi Sf. Gheorghe - Poli Iași LIVE VIDEO. Startul etapei a 4-a găsește cele două echipe în a doua jumătate a clasamentului. Sepsi ocupă locul 9, iar Poli este pe 12. Ambele țintesc victoria, însă tradiția ne spune că doar o echipă are voie să viseze. Aceasta este trupa gazdă. Sepsi a câștigat ambele meciuri cu Poli Iași jucate în sezonul trecut, în jumătatea sa regulată. La Iași, echipa lui Suciu a câștigat cu 2-0. În retur, pe un teren bocnă la Brașov, stadionul unde covăsnenii își jucau meciuri de acasă, Fulop și Astafei au adus toate cele 3 puncte pentru Sepsi într-un succes cu 2-1.

Sepsi Sf. Gheorghe - Poli Iași LIVE VIDEO. La casele de pariuri, Sepsi e favorită la victorie, cu o cotă de la 1,98 la 2,10. Dincolo, Poli Iași primește cote de la 3.90 la 4,00 pentru prima victorie din acest sezon, Remiza la Sfântu Gheorghe are 3,20. La recentul meci jucat acasă, Sepsi s-a impus cu 1-0 contra Craiovei, într-un meci în care echipa lui Neagoe putea să învingă lejer la scor.

Sepsi Sf. Gheorghe - Poli Iași LIVE VIDEO. Vom risca la acest meci și vom recomanda un pont ceva mai mare: victorie Sepsi.

Revista presei sportive, 08.08.2018: FCSB ia un jucător brazilian; Dinamo scrie istorie ...negativă; încă un transfer re... Biletul Zilei 08.08.2018! Meciurile sigure de miercuri ne aduc profitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x