Antena Căutare

Serena Williams, broşă cu 34 de cristale Swarovski pe echipamentul pentru Wimbledon

"Am vrut ca ea să simtă că este ceva care şi bunica ei ar fi purtat, dar, în acelaşi, timp, să-i ofere o linie modernă şi să fie potrivită pentru Serena", a explicat Abby Swancutt, designer al Nike. Numărul de cristale, 34, reprezintă vârsta Serenei când a câştigat ultima dată turneul de la Wimbledon

Producătorul de echipament sportiv Nike i-a pregătiti o ţinută specială Serenei Williams pentru turneul de grand slam de la Wimbledon.

Pe echipamentul ei, logoul sponsorului tehnic va fi o broşă cu 34 de cristale Swarovski.

"Am vrut ca ea să simtă că este ceva care şi bunica ei ar fi purtat, dar, în acelaşi, timp, să-i ofere o linie modernă şi să fie potrivită pentru Serena", a explicat Abby Swancutt, designer al Nike.

Numărul de cristale, 34, reprezintă vârsta Serenei când a câştigat ultima dată turneul de la Wimbledon, în 2016, grand slam-ul cu numărul 19 din carieră.

Fostul lider WTA, în vârstă de 37 de ani, nu a jucat niciun turneu pe iarbă înainte de Wimbledon, în acest sezon. Ea a evoluat ultima dată la Roland Garros, unde a fost eliminată în turul al treilea.

Sursa : news.ro

Cori Gauff a devenit cea mai tânără jucătoare care ajunge pe tabloul principal la Wimbledon, la vârsta de 15 ani şi 122 ... Dinamo Bucureşti l-a transferat pe portarul Riccardo Piscitelli, de la Carpi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x