Antena Căutare

Serena Williams, exemplul unei adevărate campioane: ”În urmă cu 4 luni nu puteam nici să mă mișc. Nu o să mă dau bătută după un eșec”

Adeseori, în presă, un eșec al jucătoarelor de top este văzut ca o ”dramă”, o ”tragedie”, ce mai, un ”sfârșit al lumii”. Astfel a fost catalogat și ultimul meci al fostei lidere WTA, Serena Williams. La Miami Open 2018, Serena a fost eliminată încă din turul I, fiind învinsă clar de Naomi Osaka, revelația sezonului pe terenurile americane.

Serena Williams demonstrează însă că este o mare campioană și în afara terenului. Imediat după meci, legenda tenisului american a oferit o declarație care ne arată de ce a dominat aceasta tenisul pentru o perioadă așa lungă de timp.

Fiecare turneu reprezintă pentru mine o ocazie pentru a-mi îmbunătăți jocul, astfel încât să pot redeveni cea mai bună. Naomi a jucat astăzi minunat. De la fiecare meci învăț câte ceva. Aștept acum cu nerăbdare să-mi continui progresul cu fiecare turneu.

”Cât despre public, vreau să spun că sunt recunoscătoare fanilor mei cei care continuă să mă susțină la fiecare pas al acestei călătorii incredibile către vârful tenisului” a spus Serena pentru WTA.

Serena Williams a impresionat și mai mult cu un mesaj postat pe pagina oficială de Instagram, unul în care ține să evidențieze cât de important este pentru ea faptul că poate juca tenis, în condițiile în care acum 4 ani nici nu se putea deplasa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”În urmă cu 4 luni nu puteam nici măcar să mă mișc până la cutia poștală. ...o că lupt în continuare și voi ajunge la destinație” a spus jucătoarea de 36 de ani.

Serena Williams dezvăluia în urmă cu o lună de zile prin ce momente dramatice a trecut în momentul în care a născut-o pe fiica sa, Alexis Olympia Ohanian, în septembrie.

”Sunt extrem de norocoasă că am supravieţuit. Fiica mea s-a născut prin cezariană, la urgenţe, după ce bătăile inimii i-au scăzut dramatic în timpul contracţiilor. Intervenţia medicilor a decurs bine. Dar ce a urmat la doar 24 de ore după naştere au fost 6 zile de incertitudine.

După cezariană, m-am întors în sala de operaţie, unde medicii au descoperit în abdomenul meu un hematom mare, un cheag de sânge. Când m-am întors acasă la familie, a trebuit să-mi petrec primele șase săptămâni de maternitate în pat. Sunt atât de recunoscătoare că am avut parte de o echipă medicală incredibilă, la un spital cu o aparatură de ultimă generaţie. Au ştiut exact cum să facă faţă acestor răsturnări de situaţie. Dacă medicii n-ar fi fost aşa profesionişti, n-aş mai fi fost aici acum.”, a spus Serena în februarie

ULTIMA ORĂ! Mircea Rednic sau Nicolae Dică ? Gigi Becali a anunțat cine va antrena FCSB din vară... Biletul Zilei 23.03.2018. Căutăm un pont excelent la meciurile amicale de lux din această seară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x