Antena Căutare

Și soarele pălește în fața ei! Cum arată casa de 12 milioane de dolari a lui Ronaldinho!

Este unul dintre cei mai mari fotbalişti ai lumii şi trăieşte într-o casă de vis. După ce şi-a creat o carieră de succes în fotbal, fostul star al Barcelonei a reuşit să-şi constuiască o vilă superbă.

Este unul dintre cei mai mari fotbalişti ai lumii şi trăieşte într-o casă de vis. După ce şi-a creat o carieră de succes în fotbal, fostul star al Barcelonei a reuşit să-şi constuiască o vilă superbă.

Vila de 850 de metri pătraţi este înconjurată de o piscină, un teren de tenis, dar şi o sală de fitness. De la ferestrele celor şase dormitoare ale vilei, fotbalistul are vedere directă la mare. Până şi din piscina interioară şi chiar din pat, Ronaldinho poate admira superba privelişte.

Decorată în nuanţe de crem şi maro, vila este un adevărat loc de relaxare. Ce-i drept, la cele 12 milioane de dolari date de Ronaldinho pentru casă, cu siguranţă oricine intră, nu mai vrea să plece.

Decorată în stil clasic, îmbinat cu modern, casa are nunaţe de bej şi crem, însă ceea ce aduce o pată de culoare, sunt pernele de culoare roşie, roz şi oranje, din cea mai fină mătase, cusute cu fir de aur, arată cei de la Antena Stars.

Esteee... Simona Halep este în sferturile de finală la US Open!... Rică Răducan a rememorat un episod macabru din viaţa sa: "Au crezut că am murit şi m-au băgat în coşciug!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x