Antena Căutare

Simona Halep, aproape de o decizie radicală în privința viitorului apropiat: ”Voi avea nevoie de tratament. Nu știu dacă voi juca!”

Simona Halep, liderul WTA, are un parcurs perfect la Australian Open, acolo unde a ajuns deja în sferturile de finală, egalându-și astfel cea mai bună performanță la Antipozi. Această performanță a avut la bază un efort extraordinar.

Accidentată destul de grav la gleznă în primul meci, românca dat dovadă de sacrificiu la fiecare partidă. A câștigat cu Bouchard, apoi un maraton cu Davis, însă durerile accidentării din primul tur au persistat. Din această cauză, Halep spune că are nevoie de o pauză după ce termină acest turneu de Grand Slam.

În cadrul unei conferințe de presă de la Melbourne, Simona Halep a recunoscut indirect că va lua o pauză de câteva zile după ce va încheia turneul australia. Asta înseamnă că participarea ei la turneul de la St. Petersburg, programat în săptămâna imediat următoare Australian Open, este incertă.

Întrebată ce intenționează să facă pentru tratarea gleznei după terminarea Australian Open, Simona Halep a răspuns: ”Nu știu. Trebuie să vedem mai întâi când termin aici. Apoi, cu siguranță îmi voi lua câteva zile de pauză. Am nevoie să merg iar la control, să fac un RMN. Dacă pot juca la un asemenea nivel, înseamnă că nu e nimic rupt. Am verificat înainte și nimic nu era rupt. Doar că ligamentele erau foarte întinse. Cred că voi avea nevoie doar de tratament și de zile de pauză”.

Automat, jurnaliștii prezenți la conferință au întrebat-o pe Simona ce va face cu turneul din Rusia: "Următorul turneu din calendar ar fi trebuit să fie cel de la Sankt Petersburg, dar nu știu dacă pot juca. Cu siguranță îmi voi lua câteva zile libere la finalul Australian Open. Va trebui să verific din nou, să fac un alt RMN. Am nevoie de tratament şi de zile libere" a declarat Halep

Simona Halep s-a accidentat la glezna stângă în timpul meciului din primul tur, câștigat în fața lui Destanee Aiava, scor 7-6, 6-1.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep - Karolina Pliskova, finala din ”sferturi” la Australian Open! Organizatorii au anunțat ora marelui meci pe... Alexis și Mkhitaryan nu sunt singurii jucători care au jucat la Arsenal și Man. United! Top 5 al jucătorilor care au tre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x