Antena Căutare

Simona Halep, imaginea care a pus pe jar internauții. Cine e bărbatul misterios alături de care s-a pozat sportiva de ziua ei

Simona Halep a fost asaltată cu urări de ziua ei de naștere din partea prietenilor, însă o imagine a artas, în special, atenția internauților.

colaj foto simona halep intr-o rochie neagra simona halep fericită pe teren și antrenorul ei Patrick Mouratoglou Galerie
Simona Halep a fost asaltată cu urări de ziua ei de naștere din partea prietenilor, însă o imagine a artas, în special, atenția internauților. | Profimedia & Hepta

Simona Halep a împlinit, marți, 27 septembrie 31 de ani și pare mai fericită ca oricând. Fostul numărul 1 WTA și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prieteni, care au compleșit-o cu urări și cuvinte frumoase. Printre aceștia, o imagine, în special, a atras atenția internauților care s-au întrebat imediat cine este bărbatul alături de care s-a pozat sportiva.

Cine este bărbatul misterios alături de care s-a pozat de ziua ei de naștere. Mesajul sportivei pentru acesta

Constănțeanca a avut o agendă încărcată în anul 2022. Simona Halep a început colaborarea cu antrenorul Patrick Mouratoglou, după ce s-a antrenat la academia lui din Franţa. A divorțat de Toni Iuruc la mai puțin de un an de la cununia civilă, apoi și-a operat nasul, în urmă cu două săptămâni.

Acum, lucrurile par că au început să se mai așeze pentru ea, mai ales că pe plan profesional, a ales să ia o pauză mai lungă. Între timp, ea și-a sărbătorit ziua de naștere alături de apropiați și de cei mai dragi prieteni.

Printre cei care i-au urat „La mulți ani” se numără familia, Cătălin Botezatu, antrenorul ei Patrick Mouratoglou, dar și Sorin Stratulat, bărbatul care a stârnit atenția urmăritorilor ei.

Citește și: Simona Halep s-a operat la nas. Câți bani a costat intervenția chirurgicală și ce se întâmplă cu ea în plan sportiv

Vedeta a distribuit pe contul ei de Instagram o imagine în care apare alături de acesta, cu zâmbetul până la urechi și cu un buchet imens de flori în brațe.

„Din suflet îți mulțumesc pentru energia frumoasă”, a scris aceasta alături de fotografia cu cel care, se pare, a ajutat-o să își facă schimbarea de look mult dorită.

Patrick Mouratoglou, urare specială pentru Simona Halep cu ocazia zilei ei de naștere. Ce i-a transmis antrenorul său

Ulterior, ea a organizat o petrecere, la care au participat doar apropiații săi, pentru care s-a pregătit intens. Simona Halep și-a făcut apariția așa cum nu mulți au văzut-o până acum.

Pentru petrecerea de ziua ei de naștere, fostul numărul unu mondial, a ales o rochie neagră, scurtă, cu decupaje în zona taliei, care îi pune în evidență trupul armonios.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce scrie în actul de divorț semnat de Simona Halep și Toni Iuruc. Sportiva a părăsit zâmbind cabinetul notarial

Însă, probabil, unul dintre cele speciale urări de ziua ei a venit din partea antrenorului său. Patrick Mouratoglou nu putea să rateze această ocazie specială și i-a transmis câteva cuvinte pe contul lui de Instagram.

„La mulți ani uneia dintre jucătoarele de tenis care m-a impresionat cel mai mult dintre toate cele pe care le-am întâlnit!”, a fost mesajul postat de Mouratoglou, care de-a lungul timpului a colaborat cu tenismene celebre, printre care și rivala Simonei, Serena Williams.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x