Antena Căutare

Simona Halep, mesaj tăios după revenirea de la Doha. Ce i-a transmis lui Ilie Năstase: „Fac cum am hotărât”

Simona Halep a revenit în România, după ce a suferit o înfrângere în primul tur al turneului de la Doha. Mai mulți oameni din sport au comentat parcursul româncei.

Colaj cu Simona Halep și Ilie Năstase Galerie
Ilie Năstase a afirmat că Simona Halep ar trebui să nu mai joace la turneele mici și să se odihnească mai mult | gettyimages.com

Ilie Năstase s-a numărat printe foștii jucători de tenis care și-au exprimat o opinie referitoare la participarea Simonei Halep la competiții. Ilie Năstase a declarat că Simona Halep ar trebui să se oshnească mai mult și să nu mai participe la turneele mici. Simona Halep a piertut meciul în primul tur al turneului WTA 1000 de la Doha (Qatar) după ce a pierdut meciul cu franțuzoaica Caroline Garcia cu scorul 4-6, 3-6.

Ilie Năstase: „Îmi doresc ca Simona să joace mai puține turnee mici”

„Eu îmi doresc ca Simona să joace mai puține turnee mici, e mult mai importantă să fie odihnită și 100% la turneele mari. Eu n-aș juca turnee mici înaintea unui turneu de Grand Slam. Fiecare sportiv știe cum e mai bine", a afirmat Ilie Năstase, potrivit fanatik.

Citește și: Cum a fost fotografiată Simona Halep pe plajă, la scurt timp după nunta fastuoasă cu Toni Iuruc

Fostul jucător de tenis român susține că Simona Halep ar fi trebuit să stea mai mult să se refaă după accidentările de care a avut parte.

Citește și: Ce a publicat Simona Halep după ce a pierdut în primul tur în turneul de la Doha 2022. Mesajul motivațional al jucătoarei românce

„Ea trebuie să se odihnească puțin și să își ia mai mult timp după accidentări și să nu revină imediat dacă nu e complet refăcută. Asta e problema. Stai mai mult timp să îți revii, dar știi că nu te mai accidentezi", a mai pus Ilie Năstase.

Simona Halep: „O să-mi fac programul așa cum am hotărât”

Totuși, Simona Halep a răspuns că va urma programul pe care l-a hotărât deja. Jucătoarea de tenis a afirmat că înă ar eun clasament bun și nu vrea să se abată de la program.

"O să-mi fac programul așa cum am hotărât, o să joc turneele pe care le joc mereu, încă am clasament destul de bun, să vedem cum o să fiu la sfârșit de an, dar momentan intru la turneele pe care vreau să le joc, acolo unde mă simt bine", a afirmat Simona Halep, potrivit Eurosport.

Citește și: Nick Casciaro, întâlnire neașteptată cu Simona Halep. Cum s-au fotografiat tenismena și câștigătorul X Factor

După experiența de la Doha Simona Halep va avea parte de o pauză de două săptămâni, iar din 9 martie va concura la Indian Wells. Iar din 22 martie Simona Halep va juca în Miami.

Simona Halep a ratat Finala turneului WTA Dubai 2022, după ce a pierdut meciul cu Jelena Ostapenko. Odată cu accederea în semifinalele turneului WTA de la Dubai, Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 37.500 de dolari. La Australian Open Simona Halep a ajuns până în optimile de finală. „Australia, ai fost minunată. Rămân doar lucrurile pozitive din timpul petrecut aici. Abia aştept să mă întorc anul viitor", a scris Simona Halep pe rețelele sociale, la scurt timp după eliminarea din optimile de la Australian Open 2022.

Jaqueline Cristian a avut parte de o accidentare cumplită pe teren, la Doha. Ce s-a întâmplat cu jucătoarea de tenis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x