Antena Căutare

Simona Halep a suferit o intervenție estetică. Despre ce este vorba și cum se simte acum sportiva

Simona Halep a apelat la o intervenție esteitcă, la scurt timp duop divorț. Tenismena a dat vestea postând o imagine de pe patul de spital pe rețelele de socializare.

colaj foto simona halep Galerie
Simona Halep și-a făcut o intervenție estetică la nas. Sportiva spune că, în ultima perioadă, probleme de respirație s-au agravat și i-au afectat perfomanța. | Profimedia

După anunțul care a surprins o țară întrega și un divorț la fel de rapid, Simona Halep a decis că este momentul pentru o schimbare. La doar câteva zile de divorțul de Toni Iuruc, tenismena s-a lăsat pe mâna medicilor pentru o intervenție estetică la nivelul feței. Iată despre ce este vorba.

Simona Halep a suferit o intervenție estetică la nas. Primele declarații ale tenismenei românce de pe patul de spital

Simona Halep și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe rețelele de socializare cu o imagine chiar de pe patul de sptial. Pentru a-i liniștii pe admiratorii ei, numărul 9 WTA a explicat că este vorba despre o intervenție estetică la nivelul nasului, la care a apelat din motive medicale.

Citește și: Ce se întâmplă cu banii câștigați de Simona Halep din tenis în timpul căsniciei cu Toni Iuruc, conform legii. Cei doi divorțează

Tenismena a explicat, de asemenea, că se confruntă de mai mult timp cu o problemă de respirație care i-a îngreunat și performanța pe teren, așa că a hotărât să nu mai amâne momentul.

„După cum câțiva știu deja, am avut probleme de ceva timp cu nasul și situația s-a înrăutățit pe timpul verii, în special la Washington. Această problemă m-a făcut să nu pot respira la un nivel optim și pe timpul nopții probleme se agravau, iar nasul mi se bloca.

Singura modalitate de a rezolva această problemă a fost operația. Doctorul Daniel Popescu a făcut intervenția și a folosit această oportunitate de a face și o operație estetică. Mulțumesc! De asemenea, vreau să-i mulțumesc și doctorului Uleia Alex”, a dezvăluit aceasta pe contul ei de Instagram, la descrierea imaginii în care apare pe patul de spital, cu un bandaj la nas.

Citește și: Locul în care Simona Halep plănuiește să se stabilească după divorțul de Toni Iuruc. Care e următorul pas

În plus, ea i-a asigurat pe fanii săi că totul a decurs conform planului, iar operatia a fost un real succes. Simona Halep a spus că se simte bine acum, după intervenția estică la nas. În plus, a specificat că va mai sta pe tușă o perioadă.

„Totul a decurs bine. O să am nevoie de câteva săptămâni de odihnă până voi putea relua activitățile fizice. Ne vedem curând pe terenul de tenis", a mai scris una dintre cele mai îndrăgite tenismene.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce s-a întâmplat la US Open 2022. Meciul a fost oprit dintr-un motiv inedit și s-au cerut controale în public... Simona Halep s-a operat la nas. Câți bani a costat intervenția chirurgicală și ce se întâmplă cu ea în plan sportiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x