Antena Căutare

Simona Halep a ratat Finala turneului WTA Dubai 2022, după ce a pierdut meciul cu Jelena Ostapenko. Cu câți bani pleacă acasă

Simona Halep a pierdut meciul împotriva jucătoarei din Letonia, la Turneul WTA de la Dubai 2022. Așadar, letona ajunge în Finale, iar românca părăsește turneul.

Colaj cu Simona Halep la Dubai Galerie
Simona Halep ratează Finala turneului WTA de la Dubai 2022 | gettyimages.com

Jucătoarea de tenis din Letonia Jelena Ostapenko (21 WTA) s-a calificat în finala turneului de la Dubai, după victoria împotriva Simonei Halep (23 WTA), cu scorul 2-6, 7-6 (0), 6-0. Primul set a fost unul bun pentru româncă, însă a avut o cădere drastică în setul decisiv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Câți bani a câștigat Simona Halep pentru că a ajuns până în semifinalele WTA Dubai

Odată cu accederea în semifinalele turneului WTA de la Dubai, Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 37.500 de dolari și 185 de puncte în clasamentul WTA.

Este al doilea meci de tenis pe care Simona Halep îl pierde în fața Jelenei Ostapenko, după finala de la Roland Garros din 2017.

Letona Ostapenko va juca în ultimul act al turneului cu rusoaica Veronika Kudermetova, locul 31 WTA, care a avut parte în semifinale de retragerea jucătoarei cehe Marketa Vondrousova, locul 38 WTA.

Având în vedere că Simona Halep nu şi-a apărat trofeul cucerit în 2020 la acest turneu, jucătoarea de tenis va coborî în clasamentul WTA până pe locul 26.

Citește și: Simona Halep a stârnit hohote de râs la un interviu din Dubai. Răspunsul inedit care i-a amuzat pe toți: „Sunt atât de bătrână”

Jelena Ostapenko, prima reacție după ce a învins-o pe Simona Halep la WTA Dubai 2022

„Vă mulțumesc, sunteți minunați. Vocea mea e puțin căzută. Știam că va fi un meci greu. Am luptat foarte bine și am reușit să păstrez nivelul. Am jucat cu o campioană de Grand Slam în fiecare rundă, cred că am avut mentalitatea bună în acest meci. Am luptat și am câștigat meciul. S-a schimbat modul în care am luptat până la ultimul punct”, a spus Jelena Ostapenko, la interviul pe teren, potrivit as.ro.

Simona Halep a ajuns până în optimile de la Australian Open 2022

Simona Halep s-a întros recent din Australia, unde a ajuns până în optimile de la Australian Open 2022.

Simona Halep s-a bucurat de experiența Australian Open 2022 și a spus că se va întoarce anul viitor în țara în care se desfășoară turneul de Grand Slam, pentru a participa din nou. Simona Halep a publicat un scurt mesaj pe rețelele sociale, pentru a le transmite fanilor că rămâne în amintire doar cu ce a fost frumos în timpul petrecut la Australian Open 2022.

Citește și: Novak Djokovic, deportat din Australia. Cum a reacționat după ce a pierdut ocazia la titlul 21 Grand Slam

Simona Halep a stârnit hohote de râs la un interviu din Dubai. Răspunsul inedit care i-a amuzat pe toți: „Sunt atât de b... Valeriu Iftime râde de Gigi Becali: „Dacă eram eu patron la FCSB, mă distram în România!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x