Antena Căutare

Simona Halep, reacție la rece după victoria de la Toronto. Ce a transmis jucătoarea de tenis: „Să câștig aici este un pas mare”

Simona Helep a câștigat turneul de categorie WTA 1000 de la Toronto, revenind astfel în top 10 WTA. Jucătoarea de tenis a transmis un mesaj pe rețelele sociale pentru a le mulțumi tuturor celor care au susținut-o.

Colaj cu Simona Halep Galerie
Simona Halep a câștigat turneul de la Toronto și a ajuns pe locul 6 în WTA | gettyimages.com

Simona Halep a învins-o pe Beatriz Haddad Maia cu scorul 6-3, 2-6, 6-3, reușind să ridice astfel trofeul de la Toronto și să urce în clasamentul WTA. Astfel, Simona Halep ocupă acum a șasea poziție în topul celor mai bune jucătoare de tenis ale lumii.

Simona Halep a mărturisit că mental se simte bine după ce a avut o cădere la începutul acestui an, iar această victorie înseamnă foarte mult pentru ea.

Citește și: Simona Halep a apărut cu un ceas care costă cât un apartament cu trei camere. Cum arată bijuteria și cu cât poate fi cumpărată

Ce a transmis Simona Halep pe rețelele sociale, după victoria sa de la Toronto

„Această victorie de astăzi înseamnă foarte mult pentru mine. Din punct de vedere mental, am revenit complet din aprilie anul acesta.

După ce am ajuns în semifinalele de la Wimbledon, să câștig aici este un alt pas mare.

Mulțumesc în mod special românilor de aici din Toronto care m-au făcut să mă simt total acasă! Atmosfera de pe teren a fost incredibilă datorită vouă. Sunt recunoscătoare în această seară.

Acum câteva luni nu mă puteam gândi că voi putea ridica din nou acest trofeu, Patrick Mouratoglou îți mulțumesc că ai fost alături de mine și m-ai făcut un jucător mai bun. Acest lucru s-a întâmplat pentru că ai avut încredere că încă sunt capabil să fac lucruri bune pe un teren de tenis.

Și, în final, mulțumesc echipei mele pentru munca de zi cu zi”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Citește și: Dieta surprinzătoare a Simonei Halep. Alimentul care nu lipsește niciodată din meniul campionei. „Mă face să mă simt mai bine”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La festivitatea de premiere Simona Halep a declarat că se simte foarte obosită, însă nu a ezitat să-i mulțumească antrenorului său pentru tot ce a făcut pentru ea:

„Este greu, am foarte multe lucruri de spus, dar sunt foarte obosită. Felicitări, Beatriz, a fost o bătălie adevărată, îți urez mult succes pentru US Open.

E un loc special pentru mine, chiar am vrut să câștig în fața voastră, văd multe steaguri românești, canadiene, braziliene. Patrick, mulțumesc că ai crezut în mine și mi-ai fost alături, sper că te-am făcut mândru.

Citește și: Simona Halep se pregătește să îmbrace rochia de mireasă. Când va avea loc nunta religioasă cu Toni Iuruc

Poate nu am jucat bine, dar am luptat. Acum câteva luni, nu mă gândeam că aș putea câștiga un astfel de trofeu. De asemenea, mulțumesc Arnaud (n.r. Arnaud Restifo), mulțumesc Candice (n.r. Candice Gohier)”, a declarat Simona Halep, imediat după ce a câștigat turneul de la Toronto.

La începutul lunii august, Simona Halep și-a îngrijorat fanii când a abandonat turneul de la Washington, după ce i s-a făcut rău în timpul meciului cu Anna Kalinskaya.

De la ce oră este programată finala la 200 metri liber în care joacă David Popovici. Îl așteaptă un nou titlu la CE, de ... Ce a răspuns David Popovici când a fost intrebat "Te crezi cel mai bun din lume?". Impresionant ce a putut să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x