Antena Căutare

Simona Halep s-a calificat fără emoții în semifinalele turneului de la Roma (WTA) . Felicitări, campioana noastră!

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul patru mondial, s-a calificat, vineri, fără emoții, în semifinalele turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2.775.745 dolari, după ce a învins-o pe estoniana Anett Kontaveit cu 6-2, 6-4.

Simona Halep, numărul patru mondial, s-a calificat, vineri, fără emoții, în semifinalele turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2.775.745 dolari, după ce a învins-o pe estoniana Anett Kontaveit cu 6-2, 6-4.

Halep (25 ani), cap de serie numărul șase la Foro Italico, a obținut victoria într-o oră și 20 de minute și va juca a treia ei semifinală la Roma, după cele din 2013 și 2015.

Românca a dominat de la un cap la altul meciul cu Kontaveit (21 ani, 68 WTA), jucătoare venită din calificări. Halep a început în forță meciul și a avut 3-0 în primul set, înainte ca baltica să facă un break (3-1). Simona a câștigat din nou pe serviciul adversarei, iar apoi s-a desprins la 5-1. Jucătoarea noastră a ratat două mingi de set la 5-1, iar Kontaveit a luat ghemul, dar apoi Simona a încheiat cu 6-2, în 34 de minute.

Actul secund a fost ceva mai echilibrat, dar Halep a început tot cu break și a avut 2-0. Simona a avut două mingi de 3-0, dar în cele din urmă Kontaveit și-a făcut serviciul (2-1), iar apoi Halep s-a detașat la 4-1. Românca a mai slăbit ritmul, iar estoniana a avut o tresărire de orgoliu, apropiindu-se la 4-3. O importanță considerabilă a avut ghemul opt în economia meciului, Halep având 40-0, după care a salvat o minge de break și a făcut 5-3. Kontaveit s-a apropiat din nou, la 5-4, dar Simona a obținut victoria cu 6-4.

Steagul României a ajuns pe cel mai înalt punct de pe pământ. Horia Colibăşanu a devenit primul român care cucereşte Eve... Noemi, fata care le are cu bowling-ul! O româncă de 14 ani a cucerit medalia de bronz la Cupa Mondială de popice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x