Antena Căutare

Simona Halep și-a schimbat rochia la nuntă și a atras toată atenția. Cum a fost filmată alături de Toni Iuruc la dansul mirilor

Simona Halep a făcut senzație într-o rochie crem în momentul în care a spus un ferm "Da". Tenismena a surprins pe toată lumea când l-a petrecere și-a făcut apariția într-o altă rochie, care i-a scos în evidneță atuurile fizice.

Simona Halep în trei ipostaz diferite, alături de Toni Iuruc Galerie
Simona Halep a făcut senzație într-o rochie crem în momentul în care a spus un ferm "Da". Tenismena a surprins pe toată lumea când l-a petrecere și-a făcut apariția într-o altă rochie, care i-a scos în evidneță atuurile fizice. | Getty/ Profimedia

Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani. Cei doi sunt foarte dicreți în ceea ce privește viața personală, însă nu a ezitat să împărtășească cu toată lumea faptul că vor face cununia civilă, lucru care s-a și întâmplat miercuri, 15 septembrie 2021.

Tenismena și afaceristul au trăit cele mai frumoase momente din viața lor când au spus un "Da" ferm în fața ofițerului stării civile. Aceștia au decis să își unească destinele în Constanța, acolo unde a avut locul și petrecerea.

Citește și: Ce meniu a fost servit la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc și ce preparate au lipsit de pe masa invitaților

La cununie, sportiva a purtat o rochie crem din dantelă în partea de sus, care i-a pus în valoare superbele trăsături ale feței și cele mai frumoase forme ale corpului. Ținuta sa a fost completată de un machiaj discret și o coafură senzațională.

Simona Halep a făcut senzație cu frumusețea sa, iar la petrecerea de nuntă s-a decis să surprindă pe toată lumea cu o altă rochie care i s-a potrivit de minune. Invitații au rămas cu gura căscată atunci când au văzut-o.

Cum arată cea de-a doua rochie pe care a îmbrăcat-o Simona Halep la nunta cu Toni Iuruc

Chiar în a doua zi de la nuntă, Simona Halep a publicat pe contul oficial de Instagram un videoclip alături de soțul ei. Tenismena și Toni Iuruc au ținut invitații cu sufletul la gura la dansul mirilor, iar momentul a fost unul de-a dreptul memorabil.

Sportiva a întors toate privirile asupra sa după ce și-a schimbat ținuta. Aceasta a strălucit într-o rochie albă, lungă și cu umerii goi. Piesa vestimentară i-a scos în evidență atuurile fizice, în special talia de invidiat, bustul generos și picioarele subțiri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep și Toni Iuruc s-au bucurat de cele mai frumoase clipe petrecute împreună. Aceștia au impresionat cu dansul său, dar și cu gesturile romantice pe care le-au făcut din când în când.

Un lucru este evident, cei doi se iubesc foarte mult, iar relația lor este bazată pe multă iubire și respect. În timp ce dansau, afaceristul nu a ezitat să își privească soția, care avea un zâmbet foarte larg pe față.

Postarea a strâns mai bine de 403,069 vizualizări și peste 100 mii de like-uri. Nici reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali nu au întârziat să apară.

Citește și: Declarațiile tatălui Simonei Halep înainte de căsătoria fiicei. Ce spune despre prezența președintelui Klaus Iohannis la eveniment

"Cât de frumoși sunteți și cât de fericiți! Tu radiezi, pur și simplu, minunata noastră! Să vă fie viața cântec și sărbătoare, exact ca acum!", "Casă de piatră! Multă fericire și tot ce își dorești să ți se îndeplinească." sau "Casă de piatră dragilor! Sunteți foarte frumoși! ❤️❤️❤️❤️", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită compliemente și cuvinte frumoase.

Tenismena s-a bucurat din plin de nunta cu Toni Iuruc, iar evenimentul cu 300 de invitați a fost unul de-a dreptul senzațional. Aceștia au avut aproape prietenii, familia, dar și o mulțime de cântăreți renumiți.

Ce meniu a fost servit la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc și ce preparate au lipsit de pe masa invitaților... Simona Halep a refuzat "banii în plic" la nuntă. Ce au cerut sportiva și Toni Iuric să aducă invitații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x