Antena Căutare

Halep, conferință de presă de colecție după thriller-ul cu Kerber. Cum a salvat mingile de meci, ce spune de Wozniacki și cât de mult s-a schimbat față de Roland Garros

Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat în această dimineață, în premieră, în finala turneului de Grand Slam de la Australian Open. În cel mai spectaculos meci de la această ediție a Openului de la Melbourne, Simona a învins-o în semifinale pe Angelique Kerber, scor 6-3, 4-6, 9-7, la capătul unui meci dramatic, întins pe durata a două ore și jumătate.

Despre duelul său cu fostul lider WTA și câștigătoarea trofeului de la Australian Open din 2016, Simona Halep a vorbit într-o conferință de presă de colecție.

Prezentă în fața jurnaliștilor de la Melbourne, Halep a descris cu lux de amănunte cum a trecut peste momentele dificile ale semifinalei, ce rol a jucat Darren Cahill în acest meci, cum va adopta meciul cu Wozniacki din finală și cât de mult s-a schimbat față de Roland Garros 2017.

Simona Halep, despre calificarea în finală:
”În acest moment, încrederea mea e la un nivel înalt. Faptul că sunt foarte obosită e normal pentru că am jucat foarte multe meciuri, am multe ore adunate pe teren. Dar sunt fericită. În acest moment nu mai contează nimic, doar faptul că am câștigat acest meci și sunt în finală din nou.

Simona Halep, despre istoria pe care o scrie pentru tenisul românesc:
”Mă simt extraordinar. Mă simt bine după ceea ce s-a întâmplat. Voi juca o nouă finală. E a treia. Poate va fi cu noroc. Vom vedea sâmbătă. Sunt fericită şi sunt mândră că am putut rezista şi că am luptat până la final. E un sentiment plăcut. Aştept cu nerăbdare ultimul meci al turneului"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep, despre performanța incredibilă de a lovi 50 de winnere și 8 ași:
”Sinceră să fiu, nu știu cum am reușit asta! Sunt multe lovituri! Doar ce mi-a scris fratele meu despre asta. Nu-mi vine să cred. Dar am fost agresivă. Am avut acest lucru în minte, mi-am dorit ca punctele să se încheie mai repede, dar n-a fost chiar atât de ușor cu ea. Se mișcă foarte bine. E prima oară când lovesc atâtea winnere. Sper că nu va fi și ultima”

Simona Halep, despre momentul dificil pe care l-a avut în setul al treilea, când Kerber a beneficiat de două mingi de meci:
”Am încercat să lovesc mingea, să nu fiu speriată că are două mingi de meci. Cred că am jucat foarte bine acele mingi. Nu mi-a fost teamă că o să pierd, poate din cauza asta am câştigat acele mingi, iar apoi mi-am recâştigat încrederea că pot învinge”.

Simona Halep, despre ce înseamnă un Grand Slam pentru ea:
”Ar însemna mai mult decât numărul 1 WTA. E unul dintre visurile mele, dar e mereu greu când ești aproape. Am mai avut această oportunitate de două ori. La ultima am fost extrem de aproape. Poate sâmbătă o să fie mai bine. Nu se știe niciodată. Dar dacă am ajuns din nou într-o finală înseamnă că am puterea să mai ajung pe viitor. Și dacă nu se va întâmpla sâmbătă, o să rămân puternică, o să visez și o să mă gândesc la altele”

Simona Halep, despre accidentarea la gleznă
”Nu m-am mai gândit la gleznă în timpul acestui meci. Acum am probleme la dreptul, pentru că am forțat. Nu vreau să mă gândesc la picior. Voi da totul și apoi voi vedea. Îmi voi lua o vacanță”

Simona Halep, despre meciul cu Wozniacki:
”Caroline e o adversară tare. Am jucat de multe ori contra ei, am și câștigat de câteva ori. Va fi un meci diferit, unul greu, emoțiile vor fi acolo, presiunea la fel. O să vedem ce se va petrece”

Simona Halep, despre cât s-a schimbat față de Roland Garros:
”Mă simt mai experimentată. Mai puternică mental. Felul în care joc e diferit, mă simt mai agresivă. Am reușit 50 de lovituri direct câștigătoare și 8 ași! E de necrezut! Vă vine să credeți ?Antrenorul mi-a spus. Sunt diferită și sper să fie așa și sâmbătă.”

Simona Halep - Caroline Wozniacki, finala Australian Open! Cine e favorita finalei în viziunea fostului mare tenismen Ma... Simona Halep e la un meci de prim trofeu de Grand Slam! Se luptă să-şi păstreze locul 1, după o semifinală dramatică la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x