Antena Căutare

Simona Halep & co. primesc o veste importantă înainte de meciul de FED Cup cu Elveția: ”Piciorul meu nu este deloc bine. E nevoie de o pauză de 4-6 săptămâni!”

Cu mai puțin de două săptămâni înainte de duelul de FED Cup România - Elveția, contând pentru accederea în Grupa Mondială principală, o accidentare destul de gravă o scoate din circuit pe una dintre cele mai talentate jucătoare din lume: Belinda Bencic.

Cu mai puțin de două săptămâni înainte de duelul de FED Cup România - Elveția, contând pentru accederea în Grupa Mondială principală, o accidentare destul de gravă o scoate din circuit pe una dintre cele mai talentate jucătoare din lume: Belinda Bencic.

În perioada 21-22 aprilie, România și Elveția se vor întâlni pe într-o confruntare ce va conta pentru calificarea în Grupa Mondială la FED Cup, la Cluj-Napoca. Pentru acest meci, Simona Halep & co. au scăpat de cea mai periculoasă jucătoare a oaspetelor. Belinda Bencic, sportiva care ocupă acum locul 71 WTA, a revenit în circuit în acest an după mai multe accidentări, însă săptămâna trecută a avut nevoie din nou de medic.

Bencic trebuia să joace în această săptămână la Lugano, însă a fost nevoită să se retragă din cauza accidentării suferite la picior. Jucătoarea de tenis a anunțat că nu va juca împotriva României.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Vreau să vă spun că piciorul meu nu este deloc bine. Mă mișc în cârje, cu greu pot merge, este foarte dureros. Nu pot spune altceva. E oribil. Problema este la al treilea deget de la piciorul drept. Nu este o fractură de stres, aşa cum mulţi au scris. Există lichid în jurul osului şi este foarte dureros. Deci nu pot să fac nimic şi trebuie să fiu răbdătoare. Cred că trebuie să fac o pauză de patru până la şase săptămâni. Depinde de cât de gravă este durerea. Este clar că nu pot juca mai devreme. Oricum, am anulat urmatoarele turnee”, a declarat Bencic pentru publicaţia elveţiană Aargaue Zeitung

Alintată noua ”Martina Hingis”, Bencic are 2 trofee WTA câștigate în carieră și mai multe evoluții bune la turneele Premier Mandatory în carieră. Ea a învins-o pe Simona Halep în finala de la Rogers Cup din 2015.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x