Antena Căutare

Simona Halep sau Garbine Muguruza? Mats Wilander a dat verdictul: ”Ea va câștiga acest meci și va ridica apoi titlul la Roland Garros!”

Simona Halep vs. Garbine Muguruza este ”finala” din semifinalele ediției 2018 de la Roland Garros. De la casele de pariuri, până la marii specialiști din domeniu, cu toții anticipează un meci echilibrat. În această tabără a opiniilor se situează și fostul mare jucător suedez Mats Wilander.

Simona Halep vs. Garbine Muguruza este ”finala” din semifinalele ediției 2018 de la Roland Garros. De la casele de pariuri, până la marii specialiști din domeniu, cu toții anticipează un meci echilibrat. În această tabără a opiniilor se situează și fostul mare jucător suedez Mats Wilander.

Analist Eurosport și fost lider mondial, Mats Wilander vede o luptă extrem de echilibrată în prima semifinală feminină de la Paris, între Simona Halep şi Garbine Muguruza. În final, Wilander o vede pe Muguruza învingătoare în meciul de azi, dar și în finala de sâmbătă.

”Vom asista la un duel foarte echilibrat, între cea mai bună jucătoare din lume, Simona Halep, şi cea mai în formă jucătoare, Garbine Muguruza. Halep are o traiectorie plană, este mereu la un nivel foarte înalt, oricui îi este extrem de dificil să o învingă. Dar azi, cu Muguruza, Halep trebuie să fie mult mai agresivă dacă vrea să învingă jucătoare de talia ibericei”, spune suedezul în primă fază

Apoi, mergând exclusiv pe jocul Muguruzei, Wilander se declară fascinat de jocul ei și crede că aceasta va câștiga multe Slam-uri în viitor dacă se va menține pe același nivel.

”Muguruza este pe o traiectorie ascendentă, evoluează foarte bine, fără frică, extrem de agresiv. Va fi o confruntare extrem de echilibrată, între cele mai bune jucătoare pe zgură la ora actuală; un joc care va fi decis de mici detalii. Halep merită să câştige un Grand Slam, fără doar şi poate, dar Garbine are în acest moment un mic avantaj.

La fel ca la Wimbledon în 2017, când a câștigat categoric trofeul, Muguruza arată excelent și o văd mergând până la final în acest turneu. Garbine va câștiga multe trofee de Grand Slam cu acest stil de joc și cu comportamentul din teren”, a concluzionat Wilander.

Roland Garros 2018! Au mai rămas doar 4: Halep, Muguruza, Stephens și Keys! Specialiștii au dat verdictul: ea e favorită... Virginia Ruzici, interviu de colecție la 40 de ani după triumful de la Roland Garros. Dezvăluiri despre Simona Halep: ”N...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x