Antena Căutare

Wimbledon 2018: Simona Halep - Saisai Zheng, turul II de la Londra. Organizatorii au anunțat ora meciului

Simona Halep - Saisai Zheng, turul II Wimbledon 2018. Din cele 8 fete pe care le-a prezentat în turul inaugural de la Wimbledon, România a mai rămas cu două. Nu întâmplător, jucătoarele care au obținut cele mai bune rezultate în ultimele luni sunt Simona Halep și Mihaela Buzărnescu

Simona Halep - Saisai Zheng, turul II Wimbledon 2018. Din cele 8 fete pe care le-a prezentat în turul inaugural de la Wimbledon, România a mai rămas cu două. Nu întâmplător, jucătoarele care au obținut cele mai bune rezultate în ultimele luni, Simona Halep și Mihaela Buzărnescu, sunt speranțele României la fazele finale de la ”All England Club”.

Simona Halep - Saisai Zheng, turul II Wimbledon 2018. Înainte de a prezenta meciul Simonei Halep, trebuie să spunem că ieri, în prima zi cu meciuri din turul secund, România le-a ”pierdut” pe Sorana Cîrstea și Alexandra Dulgheru. Prima a dezamăgit maxim și a fost eliminată de Evgenyia Rodina (120 WTA), scor 6-1, 3-6, 3-6.

În ceea ce o privește pe Alexandra, aceasta a jucat admirabil cu legenda Venus Williams. Din păcate, nu a mai rezistat după primul set pierdut și a fost eliminată cu 6-4, 0-6, 1-6. Singura veste bună de ieri a venit de la Mihaela Buzărnescu. Aceasta a trecut de britanica Katie Swan, scor 6-0, 6-3, și s-a calificat în turul III la Londra, acolo unde va da piept cu Karolina Pliskova (8 WTA).

Simona Halep - Saisai Zheng, turul II Wimbledon 2018. Astăzi, pe iarba londoneză reintră în scenă liderul WTA Simona Halep. Pe Terenul 1, campioana de la Roland Garros va juca împotriva chinezoaicei Saisai Zheng, locul 126 WTA. Va fi doar al doilea duel dintre cele două jucătoare din circuitul WTA. Cele două s-au mai întâlnit în 2015, în semifinale la Shenzhen, acolo unde s-a impus Simona cu 6-2, 6-3.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep - Saisai Zheng, din turul II de la Wimbledon va începe imediat după încheierea meciului Marin Cilic - Guido Pella. Duelul dintre cei doi se va relua la ora 15:00, de la 6-3, 6-1, 3-4 pentru Cilic. Cum croatul este mare favorit la victorie, se anticipează că meciul Halep - Zheng va începe în jurul orei 16:00.

Simona Halep - Saisai Zheng, turul II Wimbledon 2018. Simona intră în meciul de azi cu siguranța păstrării locului 1 WTA și după finalul Wimbledonului. Principala amenințare, Caroline Wozniacki, locul 2 WTA și favorita 2 de la Wimbledon, a fost eliminată în turul secund. Daneza a fost învinsă de rusoaica Ekaterina Makarova (35 WTA), scor 4-6, 6-1, 5-7.

Dacă va trece de Zheng, Simona Halep va juca cu învingătoarea meciului Su-Wei Hsieh (Taipei, 48 WTA) - Lara Arruabarrena-Vecino (Spania, 88 WTA).

Wimbledon 2018! Simona Halep a scăpat de 11 rivale din seria capilor de serie. Numarul 1 în opinia specialiștilor, OUT... Simona Halep s-a calificat în turul III la Wimbledon 2018. Victorie clară cu Saisai Zheng. Cu cine joacă în turul următo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x