Antena Căutare

VIDEO: Sir Alex Ferguson îl susține pe Ionuț Lupescu în lupta pentru șefia FRF. Cuvinte mari spuse de legenda lui Manchester United despre ”Kaiser”

Campania electorală pentru alegerile de la Federației Române de Fotbal a intrat pe ultima sută de metri. Răzvan Burleanu, actualul președinte al FRF, și Ionuț Lupescu, reprezentantul ”Generației de Aur”, sunt principalii favoriți la funcția cea mai înaltă din fotbalul românesc.

În această seară, la emisiunea "Sinteza Zilei", moderată de Mihai Gâdea la Antena 3, Ionuț Lupescu și o parte importantă dintre susținătorii săi din ”Generația de Aur”, precum Gică Popescu, Florin Răducioiu, Ioan Ovidiu Sabău și Dorinel Munteanu, au vorbit despre calitățile care îl recomandă pe ”Kaiser” pentru șefia FRF.

Punctul culminant al emisiunii a fost reprezentat de intrarea prin videocall a legendei celor de la Manchester United, Sir Alex Ferguson. Fost coleg cu Ionuț Lupescu la UEFA, Ferguson a avut numai cuvinte mari la adresa ”Kaiserului”, despre care a spus că e omul potrivit pentru rolul de președinte la FRF.

”Am o legătură foarte bună cu Lupescu. Am lucrat împreună la UEFA. Avea un rol foarte important, este foarte bine pentru mine că pot să-l susțin. Ce făcea acolo, la UEFA, din punct de vedere al organizării, era extraordinar. Nu era simplu ce făcea. Lupescu s-a descurcat extraordinar, e un om inteligent, a luptat întotdeauna pentru România și trebuie să spun că în tot timpul petrecut acolo nu am întâlnit un om mai potrivit decât el.

Ionuț înțelege foarte bine jocul pentru că a evoluat pentru echipa națională și a avut rezultate extraordinare. Are un CV impresionant și cred că e un nume în fotbalul modern. Este nevoie de cineva care să înțeleagă fotbalul pentru că nu mai e același ca acum 25 de ani. Nimeni nu e mai potrivit decât el să se descurce în asemenea situații.

Știu că Lupescu știe cum să rezolve toate problemele și sunt convins că o va face foarte bine. Trebuie să fie serios, așa cum știu că e, și să spună întotdeauna adevărul pentru că adevărul este cel mai bun.”

În studioul emisiunii moderate de Mihai Gâdea a fost prezent, ca invitat special, și cel mai important antrenor român, Mircea Lucescu. Mai în glumă, mai în serios, Sir Alex Ferguson l-a recomandat pe ”Il Luce” pentru postul de selecționer al României.

Cred că e foarte greu să fii antrenorul echipei naționale. Cred că a manageria o echipă națională necesită experiență, multă forță de luptă și abnegație. L-aș recomanda imediat pe Mircea Lucescu pentru naționala României", a declarat Sir Alex, la Antena 3.

Pep Guardiola, pe locul 8 în topul celor mai titrați antrenori din lume. Antrenorul lui City, departe de românul Mircea ... Gigi Becali a ieșit după meciul cu Astra și a anunțat: 3 jucători, OUT de la FCSB! Ofertă uriașă pentru Alibec și veste ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x