Antena Căutare

Snoop Dogg a comentat la televiziune câteva faze ale meciului dintre LA Lakers şi San Antonio Spurs

Rapperul Snoop Dogg, fan înfocat al echipei de baschet Los Angeles Lakers, a comentat în direct la televiziunea americană câteva faze ale meciului câştigat de LeBron James şi coechipierii lui contra celor de la San Antonio Spurs.

Lakers s-a impus la San Antonio, scor 103-96, devenind lider în Conferinţa de Vest.

LeBron James amarcat 21 de puncte, reuşind şi 11 recuperări şi 13 pase.

Snoop Dogg aux commentaires.

— Jordanowski (@Jorda_NBA)

Snoop Dogg, născut pe 20 octombrie 1971 în California, este un rapper, compozitor şi producător american. S-a remarcat în rândul mişcării hip-hop de pe coasta de vest americană şi a devenit unul dintre protejaţii renumitului rapper şi producător Dr. Dre. Celebru pentru vocea lui trenantă, nonşalantă şi leneşă, în contrast cu cele ale majorităţii rapperilor din generaţia sa, Snoop Dogg a lansat o serie de albume de mare succes, cu versuri şi titluri ce surprind şi amuză prin ironia lor, precum ”Doggystyle”, ”Tha Doggfather”, ”Malice in Wonderland” şi ”Doggumentary”, care s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan internaţional.

Starul american deţine însă şi un record care nu este de invidiat, fiind artistul care a fost nominalizat de cele mai multe ori la premiile Grammy - de 17 ori - fără să câştige niciodată acest trofeu.

Sursa : news.ro

Octavian Goga, comisar FIFA la Campionatul Mondial U17... Zlatan Ibrahimovici ar putea reveni în Europa, dar nu în Spania, ci în Italia...la Bologna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x