Antena Căutare

Au apărut noi imagini cu accidentul halucinant din F3. În ce stare se află pilotul care a zburat în zidul de protecție! 

Au apărut noi imagini halucinante din timpul accidentului din Macau GP, în cadrul căruia monopostul pilotat de Sophia Florsch a decolat şi s-a înfipt în zidul de protecţie. Videoclipul făcut public pe rețelele de socializare au făcut înconjurul internetului.  

Au apărut noi imagini halucinante din timpul accidentului din Macau GP, în cadrul căruia monopostul pilotat de Sophia Florsch a decolat şi s-a înfipt în zidul de protecţie. Videoclipul făcut public pe rețelele de socializare au făcut înconjurul internetului.

Se pare că Sophia Florsch nu a suferit răni grave în urma accidentului, însă mai mulți reprezentanți ai presei care își făceau meseria după gardul de protecţie pe care monopostul nemţoaicei l-a spulberat au avut de suferit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai exact, conform presei internaționale, trei fotografi și un cameraman sunt în stare critică.

În startul cursei care se desfăşoară pe un circuit stradal, pilotul Sophia Florsch (17 ani) a fost protagonista unui accident îngrozitor. Nemţoaica a pierdut controlul monopostului pe linia dreaptă care a precedat virajul Lisboa, maşina s-a răsucit şi a decolat, practic, peste competitorii care abordau cu viteză redusă virajul strâns de dreapta.

Monopostul Sophiei a trecut prin gardul metalic de protecţie şi s-a izbit de construcţiile de după gard, totul la o viteză foarte ridicată.

Spitalul din Macao a anunţat că sportiva este conştientă şi în afara pericolului, însă a suferit o fractură la coloana vertebrală.

Sophia Florsch a postat un mesaj pe Twitter, în care a precizat că se simte bine şi că va fi supusă unei intervenţii chirurgicale. “Vreau doar să vă anunţ că sunt bine, dar voi fi operată mâine dimineaţă. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele de susţinere”, a notat ea.

A zburat către moarte, dar a avut noroc! Un pilot de 17 ani, accident teribil la cursa de F3 din Macao! Atenție, imagini... Ce dramă! Michael Johnson, cel mai rapid om de pe Terra: ”Am parcurs 200 de metri în 15 minute, pe cronometru!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x