Antena Căutare

Soția lui Schumacher rupe tăcerea! Ce a spus Corinna, în primul interviu oficial de la accident: „Este dorința lui, mereu a vrut să fie așa”

Pentru prima oara de la accidentul de ski suferit de Michael Schumacher, soția acestuia, Corinna, a acordat un interviu oficial. Ce a dezvăluit despre fostul pilot de Formula 1?

Soția lui Schumacher rupe tăcerea! Ce a spus Corinna, în primul interviu oficial de la accident: „Este dorința lui, mereu a vrut să fie așa” Galerie
Michael Scumacher și soția lui, Corinna | Hepta

Corinna Schumacher a acordat primul interviu oficial, de la accidentul din 2013 suferit de Michael Schumacher.

Soția fostului pilot de Formula 1 nu a dat detalii despre starea de sănătate a lui Schumacher, însă a ținut să precizeze că are parte de cea mai bună îngrijire.

În cadrul aceluiași interviu, Corinna Schumacher a dezvăluit că motivul pentru care familia nu oferă informații despre refacerea acestuia este chiar Michael Schumacher, care și-a rugat toți apropiații să nu dea informații presei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Soția lui Schumacher rupe tăcerea! Ce a spus Corinna, în primul interviu oficial de la accident: „Este dorința lui, mereu a vrut să fie așa”

Michael și Corinna Schumacher

Hepta

Michael Schumacher, acum în vârstă de 50 de ani, a suferit un accident grav la schi, la 29 decembrie 2013, la Meribel. De atunci, starea sa de sănătate rămâne un mister, familia limitând orice comunicare în această privinţă.

Michael Schumacher a fost transportat la începutul lunii septembrie, la un spital din Paris pentru un tratament ultra-secret. Germanul cu 91 de Grand Prix-uri în palmares a fost tratat de profesorul Philippe Menasché, un eminent chirurg cardiolog în vârstă de 69 de ani. Acesta este iniţiatorul unei terapii revoluţionare pentru cei care suferă de insuficienţă cardiacă.

O nouă echipă din Rusia îl vrea pe Dan Petrescu... Povestea unui campion! Cum se antrenează Cornel Pantelin Kaiac pentru competițiile de fitness...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x