Antena Căutare

Startul campionatului de fotbal din Coreea de Sud a fost amânat din cauza coronavirusului

Startul campionatului de fotbal din Coreea de Sud, programat la finalul acestei săptămâni, a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus, informează lesoir.be.

'Este o măsură care vizează protejarea sănătăţii şi securităţii cetăţenilor şi jucătorilor în faţa epidemiei de Covid-19, care a intrat înt-o fază gravă", a precizat K-league, după o reuniune de urgenţă a Consiliului său de administraţie, care a avut loc luni.

Nicio dată privind reluarea competiţiei la care participă 12 echipe nu a fost înaintată, suspendarea meciurilor fiind în vigoare până când "propagarea epidemiei se va atenua".

Coreea de Sud a devenit, luni, ţara cea mai afectată de epidemia de coronavirus în afara Chinei. Cu 161 de noi cazuri de contaminare în ultimele 24 de ore, în Coreea sunt 800 de cazuri de infectare şi s-au înregistrat şapte decese.

Sursa : news.ro

Guvernul italian pregăteşte un decret pentru disputarea competiţiilor sportive cu porţile închise din cauza coronavirusu... Becali, întrebat dacă ar fi dispus să angajeze un psiholog la FCSB: Nu fac eu aşa ceva, Doamne fereşte! La mine psiholog...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x