Căutare Live

Starul MMA Conor McGregor şi-a anunţat retragerea din activitate

Starul MMA (arte marţiale mixte), irlandezul Conor McGregor, şi-a anunţat retragerea din activitate, într-un mesaj publicat pe contul său de Twitter.

"Am decis să mă retrag. Mulţumesc pentru amintirile incredibile. Ce aventură a fost!", a scris McGregor, în vârstă de 31 de ani, pe Twitter.

Mesajul este însoţit de o fotografie alături de mama lui, căreia i-a promis că-i va cumpăra casa visurilor sale.

Conor McGregor şi-a făcut debutul în artele marţiale mixte în 2007 şi şi-a anunţat retragerea prima dată în aprilie 2016, dar a revenit asupra decizie la scurt timp, înainte de a lupta cu Khabib Nurmagomedov, doi ani mai târziu.

El a fost campion al UFC în 2015 şi 2016, câştigând 21 din cele 25 de lupte disputate în artele marţiale mixte.

În 2018, McGregor a fost obligat să urmeze cursuri de stăpânire a furiei şi să presteze cinci zile în folosul comunităţii, după ce a atacat un autovehicul în care se aflau mai mulţi luptători UFC, între care Khabib Nurmagomedov.

În martie 2019, McGregor a fost reţinut la Miami după ce a distrus telefonului unui fan, care ulterior a renunţat la plângere.

În august 2017, el a luptat cu Floyd Mayweather, americanul câştigând prin KO în repriza a zecea.

Sursa: news.ro

Premier League se reia la 17 iunie, cu meciul Aston Villa – Sheffield. În aceeaşi zi, Manchester City va evolua cu Arsen... Wesley Sneijder: Aş fi putut ajunge ca Ronaldo sau Messi. Dar mie mi-a plăcut viaţa, am mai băut şi un pahar de vin...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri