Antena Căutare

Statisticile arata ca FCM Tirgu Mures nu a fost avantajata de arbitri in acest sezon

Numele echipei FCM Tirgu-Mures a aparut in scandalul CCA in momentul in care unul dintre sponsorii gruparii, Sorin Terbea, a fost adus la DNA si mai apoi retinut.

Vasile Avram, seful CCA, a fost acuzat ca a primit suma de 19.000 de euro de la Terbea pentru a delega o brigada de arbitri agreata de gazde la partida FCM Tirgu Mures - Universitatea Cluj.

In ciuda arbitrajului de la meciul in cauza, evenimentele petrecute in actuala stagiune nu o arata pe FCM Tirgu-Mures ca o formatie avantajata.

In primul meci, cel contra dinamovistilor, Zsolt Szilágyi a fost eliminat in minutul 86, la scorul de 1-0 pentru adversari. In plus, golul dinamovistilor nu a fost clar, nimeni neputand sa certifice faptul ca balonul a depasit cu intreaga circumferinta linia portii la lovitura de cap a lui Marius Niculae.

Etapa urmatoare, in jocul disputat pe teren propriu cu CFR Cluj, Halisson a fost trimis de Robert Dumitru mai devreme la cabine pentru ca a sutat in dreptul bancii de rezerve a oaspetilor.

In runda a 3-a, cu Andrei Chivulete la centru, targu-muresenii au beneficiat din minutul 56 de un om in plus in disputa cu Vointa in urma eliminarii lui Bunea. Totusi, in minutul 39 centralul a dictat o lovitura de pedeapsa sibienilor in urma unui fault facut de Issa Ba la Popa. In acel moment, scorul era 0-0. Penalty-ul a fost ratat de catre Beza, acesta trimitand balonul pe langa poarta.

In fine, in runda a 5-a, Sebastian Coltescu a dictat penalty pentru Steaua in urma unei interventii a lui Iencsi la Tatu, iar cu doua minute inainte de final, Vagner a fost eliminat.

Etapa trecuta insa, "U" Cluj a contestat vehement modul in care "centralul" bucurestean Alexandru Deaconu a condus partida de la Tirgu-Mures. Arbitrul a refuzat oaspetilor doua lovituri de pedeapsa, iar FCM a egalat in prelungiri.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Spartak Nalchik - Kuban Krasnodar 0-1 / Dan Petrescu aproape de play-off... F1: Sebastian Vettel, la un punct de titlu dupa succesul de la Singapore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x