Antena Căutare

Steaua, Dinamo si Rapid s-au impus in meciurile amicale jucate vineri

Steaua mai stie sa si castige, chiar daca nu impresioneaza. Dupa doua egaluri, ros-albastrii au invins cu 2-0 pe Rapid Ghidighici, o echipa a unui mic sat de langa Chisinau, care a inlocuit adversarul initial, mult mai cunoscuta Hajduk Split.

Echipa lui Ronny Levy a jucat bine doar in prima jumatate de ora, perioada in care a si deschis scorul, la capatul unei actiuni superbe finalizata de Raul Rusescu. Apoi, pana la final, jocul Stelei a fost mediocru, nici macar golul din penalty marcat de Banel Nicolita in ultimele minute nereusind sa schimbe impresia generala.

Tehnicianul bucurestenilor a aliniat o formula care s-ar putea regasi si in Supercupa cu Otelul, Stanca - Martinovic, Galamaz, Gardos, Latovlevici - Nicolita, Bicfalvi, Brandan, Cr. Tanase - Tatu, Rusescu, in repriza a doua intrand Cojocaru, Gabi Matei, aflat la debut, Iliev, Lupu, Rosu, Bejan, Bajenaru, Mihai Costea si Dorinel Popa.

Rapid este spaima campioanelor in amicalele din aceasta vara. Dupa victoriile cu Maccabi Haifa (Israel) si Wisla Cracovia (Polonia), giulestenii s-au impus si in fata castigatoarei titlului in Belgia, Genk, scor 2-1.

Cel mai bun jucator al echipei lui Razvan Lucescu a fost Ciprian Deac. Jucatorul imprumutat de la Schalke a marcat pentru 1-0, ajutat si de greseala portarului advers, si a centrat perfect la golul inscris de Oros. Scorul putea fi mult mai mare, daca Sburlea, Pancu, Grigorie si Marcos Antonio nu ar fi ratat din situatii favorabile si daca arbitrul ar fi acordat penalty la faultul in careu asupra lui Cretu. Belgienii au redus din diferenta dupa pauza si chiar ar fi putut egala, dar bara l-a salvat pe Straton.

Razvan Lucescu i-a trimis in teren pe C. Straton - V. Cretu, Marcos Antonio, Oros, Ezequias - I. Apostol, N. Grigore, Grigorie - Deac, Pancu, Sburlea, dupa pauza intrand si Burca, Bozovic, Herea, Alexa, Cassio si Mihai Roman.

Tot cu
2-1 a castigat si Dinamo , care a intalnit pe SK Anif, echipa din al treilea esalon din Austria. Golurile „cainilor" au fost marcate dupa pauza, de Stanescu si Chiacu, austriecii reducand din diferenta din penalty, cu putine minute inainte de final.

Liviu Ciobotariu a inceput cu G. Curca - L. Rus, Crisan, Diabate, Musat - Toba, Margaritescu, Patrascu, Bakaj - Tucudean, M. Niculae, in partea a doua fiind folositi Cazacu, Stanescu, Craciun, Buca, Scarlatescu, Chiacu si Paun.

Citeste si Jurnalul

Foto: Gsp.ro
MP al Marii Britanii: Mark Webber va pleca din pole-position... Lucian Bute si-a pastrat centura. "Mister KO" loveste din nou!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x