Antena Căutare

Europa League: Steaua vrea victoria cu Molde! Laurentiu Reghecampf: "Nu ne multumim cu remiza!"

Neinvinsa in actuala editie de UEFA Europa League, Steaua vrea sa-si mentina recordul de invincibilitate si dupa meciul din aceasta seara impotriva campioanei Norvegiei, Molde.

Laurentiu Reghecampf are doar doua probleme de efectiv, Prepelita si Martinovic fiind indisponibili, primul racit, al doilea suferind o contuzie in ultimul meci de campionat, la Tg Jiu, cu Pandurii. Vestea buna e ca va reveni Chiriches, absent contra gorjenilor.

Molde este o echipa foarte puternica, nu stim daca vor alinia formatia din meciul cu Stuttgart. Avem analiza pentru toti jucatorii, trebuie sa fim atenti la fazele fixe, au forta si viteza. Luam jocul in serios, stim ce ne asteapta maine, nu vom putea invinge usor ne asteptam sa avem in jur de 50.000 de oameni. Daca vom reusi sa batem un record, cu atat mai bine", a declarat Reghecampf.

Norvegienii au venit in Romania fara cinci jucatori importanti, Pettersen, Eikrem, Forren, Vatshaug si Berget, toti fiind menajati.

Echipe probabile:

Steaua: Tatarusanu- Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevic- Bourceanu cpt., Pintilii- Chipciu, Rusescu, Cr. Tanase- Adi Rocha.

Rezerve: Stanca, Gardos, L. Filip, M. Costea, Pirvulescu, T. Balan, Ad. Popa, Nikolic. Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Molde FK: Soderberg- Linnes, Steenslid, Odegaard, Rindaroy- Hestad, Hussain, Simonsen- Stamnestro, Chima Chukwu, Pape Diouf.

Rezerve: Opheim, Mostrom, Hoseth, Ulvestad, Meidell, Angan, J. Gall. Antrenor: Ole Gunnar Solskjaer

Programul meciurilor de astazi
Steaua - Molde
Stuttgart - FC Copenhaga


CLASAMENT GRUPA E
1. Steaua Buc. 2 1 1 0 3:2 4 puncte
2. Molde 2 1 0 1 3:2 3
3. FC Copenhaga 2 1 0 1 2:2 3
4. Stuttgart 2 0 1 1 2:4 1

VIDEO! Liga Campionilor: Real Madrid invinsa la Dortmund. AC Milan continua declinul. Vezi rezultatele si golurile marca... Romania, acuzata de Anglia ca a trisat la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x