Antena Căutare

Steaua si Rapid au semnat contractul cu Primaria pentru National Arena

De astazi, incertitudinea in privinta stadionului propriu pentru Steaua si Rapid s-a terminat. Sefii ros-albastrilor si al "giulestenilor" au semnat in urma cu putin timp contractul cu reprezentantii Primariei, contract care prevede ca Steaua si Rapid vor juca pe cel mai luxos stadion al tarii.

Steaua va juca pe National Arena atat meciurile din campionat, cat si cele din Europa League, in timp ce Rapid va juca acolo doar in competitia europeana.

Pe National Arena se va disputa derby-ul cu Rapid, din 22 octombrie, atunci cand Steaua mizeaza pe 55.000 de spectatori, la fel cum s-a intamplat si la returul cu trupa lui Razvan Lucescu in sferturile de finala ale Cupei UEFA, in aprilie 2006, cand Steaua a mers mai departe.

Primul meci in cupele europene pe noua arena va fi duelul cu Maccabi Haifa, programat pe 3 noiembrie, de la 22:05. Anul 2011 se va termina pentru Steaua cu doua jocuri la jumatate lunii decembrie, ambele pe National Arena: cu AEK Larnaca, pe 15 decembrie, si cu Vointa Sibiu, pe 18 decembrie.

Meciurile Stelei pe National Arena in 2011:

22 octombrie Steaua - Rapid
3 noiembrie Steaua - Maccabi Haifa
6 noiembrie Steaua - Concordia Chiajna
26 noiembrie Steaua - FC Brasov
10 decembrie Steaua - CFR
15 decembrie Steaua - AEK Larnaca
18 decembrie Steaua - Vointa Sibiu

Incepand de sambata, 24 septembrie (la stadionul „Giulesti-Valentin Stanescu) si, respectiv, luni, 26 septembrie (la Arena Nationala) se pun in vanzare biletele de intrare la meciul din cadrul grupei C a UEFA Europa League, Rapid Bucuresti - PSV Eindhoven, programat in ziua de 29 septembrie 2011, ora 22:05, pe Arena Nationala.

Preturile tichetelor sunt urmatoarele: peluze - 20 lei; tribuna a II-a - 40 lei; VIP 2 - 100 lei; VIP 1 - 150 lei. De maine, 22 septembrie, biletele se pot procura, de asemenea, si in varianta on-line, accesand www.bilete.ro si www.myticket.ro.

sursa: gsp

foto: Intact Images

Nicolae Badea il desfiinteaza pe Razvan Lucescu: "Incepe sa-si altereze imaginea din trecut"... Cupa Davis: Romania, duel cu invingatoarea disputei Finlanda vs Olanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x