Antena Căutare

Steaua şi-a anulat cel mai tare AMICAL din această vară! Steliştii s-au supărat pentru că e distanţa mult prea mare

Oficialii clubului FCSB au anunţat, luni seară, pe site-ul oficial, că au decis să anuleze meciul amical cu echipa urcaineană Şahtior Doneţk, deoarece elevii lui Nicolae Dică ar fi trebuit să parcurgă o distanţă prea mare.

În locul întâlnirii cu Şahtior Doneţk, FCSB va juca o partidă amicală cu Team Regio Arnhem, o selecţionată a jucătorilor liberi de contract din Olanda. Partida se va juca fără spectatori, ca urmare a restricţiilor impuse de către autorităţile locale.

Şi CFR Cluj a anulat meciul amical pe care trebuia să-l dispute astăzi cu echipa sârbă Partizan Belgrad. În locul acesteia, clujenii vor întâlni, de la ora 18.00, formaţia rusă Anji Mahacikala. În plus, clujenii au mai stabilit o partidă amicală, pentru 4 iulie, cu echipa sârbă FK Vozdovaci.

Formaţia Concordia Chiajna, aflată într-un stagiu de pregătire la Zlatibor (Serbia), şi-a stabilit trei meciuri amicale: cu Napredak Krusevac (Serbia, 27 iunie, ora 18.00), cu Borac Banja Luka (Bosnia-Herţegovina, 30 iunie, ora 20.00) şi cu Borac Cacak (Serbia, 3 iulie, ora 18.00).

VIDEO: Aşa ceva n-ai văzut de când eşti! După ce adversarul i-a distrus piciorul, a fost "accidentat" şi de pr... Soţia l-a dat de gol pe Instagram! Morata pleacă de la Real Madrid şi va bifa cel mai tare transfer al verii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x