Antena Căutare

Stefan Radu a ingropat-o pe Lazio in derby-ul cu Juventus

Revenit la nationala dupa o lunga perioada de timp in care nu a auzit telefoanele de convocare ale lui Razvan Lucescu, fostul dinamovist a gresit grav in partida cu Juve de sambata seara, permitandu-le zebrelor sa treaca pe primul loc in Serie A.

Juventus isi continua parcursul de regularitate din acest sezon si ramane neinvinsa si dupa aceasta etapa, torinezii reusind sa se impuna cu 1-0 pe Olimpico din Roma in fata lui Lazio.

Bianconerii revin astfel pe primul loc in Serie A, pozitie pe care Udinese a ocupat-o pentru 24 de ore in urma victoriei cu 2-0 obtinuta vineri in fata Romei.

Intr-un meci intens si disputat intr-o viteza mult superioara mediei din campionatul italian, Pepe a inscris singurul gol in minutul 34, la capatul unui contraatac manual, la care a mai participat si Matri, autorul unei pase perfecte pentru coechipierul sau.

Romanul Radu Stefan a fost integralist pentru Lazio, dar evolutia sa a lasat de dorit, fostul dinamovist gresind inclusiv la faza golului.

„Suntem fericiti, am castigat impotriva unei echipe foarte puternice. Aceasta performanta este un semn al maturitatii noastre. Am suferit din cauza presiunii lui Lazio, dar asta este inevitabil pe Olimpico", a declarat Antonio Conte la finalul intalnirii.

Tehnicianul torinez continua insa sa evite discutiile privind sansele echipei sale de a cuceri titlul, desi Juventus a invins in acest sezon pe Milan, Inter si Lazio: „Sunt superstitios si totul merge mai bine decat ne-am fi asteptat, tot meritul este al jucatorilor".

Antrenorul lui Lazio, Eduardo Reja, considera ca rezultatul nu este unul corect, in conditiile in care elevii sai au avut o bara in repriza a doua si ar fi putut beneficia de un penalty in prima parte.

„Am avut ghinion in anumite momente, asa cum s-a intamplat cand ar fi trebuit sa primim un penalty la sutul lui Rocchi, respins cu mana de Barzagli. In opinia mea, a fost o faza de 11 metri si cartonas rosu. Din pacate, s-a dovedit a fi un moment decisiv pentru desfasurarea meciului", a spus Reja.

German Denis a marcat al zecelea sau gol in actuala editie de campionat, dar reusita sa nu a fost suficienta pentru ca Atalanta sa obtina toate punctele in fata lui Napoli, care a smuls o remiza la Bergamo in minutele de prelungiri, cand Cavani a confirmat ca este un specialist al golurilor inscrise in astfel de momente si a punctat pentru 1-1.

Tot sambata, Catania a castigat cu 1-0 in deplasarea de la Lecce, in timp ce Novara a revenit in fata Parmei pe teren propriu si s-a impus cu 2-1, unul dintre golurile nou-promovatei fiind marcat de Rubino, care a reusit performanta de a inscrie pentru echipa piemonteza in fiecare dintre primele patru ligi din Italia.

Sursa: antena3

Foto: Intact Images / EPA

VIDEO! Coechipierii il invata pe Nicolita cum sa utilizeze GPS-ul. Vezi cat de prost vorbeste stelistul franceza!... Rooney explica golul din foarfeca impotriva lui City: "Nu stiu unde s-a dus mingea"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x