Antena Căutare

Strategia Stelei impotriva lui Wesley, pericolul numarul 1 de la FC Vaslui

Pentru a ramane in cursa pentru titlu, Steaua are nevoie de victorie in fata echipei FC Vaslui, vineri, pe teren propriu, de la ora 20:20. Ros-albastrii se gandesc la o strategie pentru a-l anihila pe cel mai bun om al moldovenilor, brazilianul Wesley. Atacantul are nu mai putin de 10 goluri in cele 10 meciuri bifate in 2012.

"Cum poate fi oprit Wesley?", e intrebarea la care tot staff-ul Stelei cauta in acest zile un raspuns. Helmuth Duckadam ii propune lui Stoichita ca strategie impotriva golgeterului moldovenilor cea mai veche tactica folosita in fotbal pentru a anihila un fotbalist.

"Eu nu-i inteleg pe antrenorii care nu-si iau masuri suplimentare atunci cind au in fata un asemenea fotbalist de clasa! Dupa parerea mea, atunci cind evoluezi impotriva Vasluiului, Wesley ar trebui luat in marcaj pe tot terenul", a propus Duckadam pentru meciul de vineri seara, conform gsp.ro

Wesley are cifre uluitoare in acest sezon si, in general, impotriva oricarei echipe din Liga. Totusi, atunci cind a evoluat cu Steaua, prestatiile sale au fost sterse, avind in palmares un singur gol, marcat chiar la meciul de debut in tricoul Vasluiului, in februarie 2009. In rest, a jucat mai mereu sters si n-a avut realizari deosebite.

Vineri la 20:20 e infruntare totala! Partida dintre Steaua si FC Vaslui, meciul baietilor rai, va putea fi urmarita de fanii celor doua echipe LiveVIDEO pe www.a1.ro si pe platformele de iPad si iPhone!

Citeste mai multe informatii despre derby-ul Steaua - FC Vaslui pe gsp.ro!

VIDEO! Chelsea - Barcelona 1-0/ Calificarea se decide pe Camp Nou... VIDEO! Bayern Munchen - Real Madrid 2-1/ Pedepsiti in minutul 90...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x