Antena Căutare

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Suedia - Coreea de Sud 1-0! VAR-ul aduce un gol în cel mai urât meci al Mondialului

Suedia - Coreea de Sud 1-0, în grupa F! Suedia, echipa care a lăsat Mondialul din Rusia fără Italia, a învins reprezentativa Coreei de Sud cu scorul de 1-0, în Grupa F. Scandinavii au obţinut victoria cu ajutorul VAR-ului. Andreas Granqvist a transformat un penalty în minutul 65, după o fază în care tehnologia video l-a ajutat pe centralul Joel Aguilar din Ecuador.

Suedia - Coreea de Sud 1-0, în grupa F! Meciul de pe Nizhny Novgorod Stadium a fost unul extrem de modest, poate cel mai slab de la Mondialul rus. Suedezii nu au convins, însă au beneficiat de un rival fără nicio vlagă și fără niciun șut pe poartă timp de 90 de minute.

Suedia - Coreea de Sud 1-0, în grupa F! Rezultatul de azi face ca Germania să fie condamnată la următorul meci din grupa F, cel cu Suedia de pe 23 iunie.

Clasament Grupa F după prim etapă:

1. Mexic 3 puncte (1-0)
2. Suedia 3 puncte (1-0)

3. Coreea de Sud 0 puncte (0-1)
4. Germania 0 puncte (0-1)

Programul Grupei F:

  • 17 iunie, ora 18:00 - Germania - Mexic 0-1
  • 18 iunie, ora 15:00 - Suedia - Coreea de Sud 1-0
  • 23 iunie, ora 18:00 - Germania - Suedia (Soci)
  • 23 iunie, ora 21:00 - Coreea de Sud - Mexic (Rostov)
  • 27 iunie, ora 17:00 - Mexic - Suedia (Ekaterinburg)
  • 27 iunie, ora 17:00 - Coreea de Sud - Germania (Kazan)

Suedia - Coreea de Sud grupa F de la Campionatul Mondial. După Argentina - Islanda 1-1 din grupa D, ziua de duminică ne-a adus o bombă și mai intensă la Cupa Mondială. Germania, campioana en-titre a planetei, a fost învinsă de Mexic, scor 0-1, în primul meci al grupei F. În acest condiții, Suedia și Coreea de Sud se luptă, azi, de la ora 15.00, să treacă peste nemți, cel puțin pentru o rundă.

Suedia - Coreea de Sud grupa F de la Campionatul Mondial. Când vorbim de un meci al Suedie, în primul rând trebuie să menționăm faptul că ”zeul” acestei națiuni în materie de fotbal, Zlatan Ibrahimovici, nu mai face parte din lotul primei reprezentative. Asta înseamnă enorm în economia valorii acestei echipe. Cu toate acestea, suedezii s-au calificat la Mondialul rus în dauna naționalei Italiei, pe care au învins-o la baraj.

Suedia - Coreea de Sud grupa F de la Campionatul Mondial. Dincolo, asiaticii nu mai impresionează ca în vremurile de demult în care, mai cu lotul bunicel, mai cu arbitrajul, ajungeau în fazele finale. Heung-Min Son, starul lui Tottenham, este văzut ca fiind salvatorul echipei.

Suedia - Coreea de Sud grupa F de la Campionatul Mondial. Ambele echipe vin după meciuri extrem de modeste în pregătiri. Suedia nici măcar nu a marcat în ultimele trei amicale, printre care și cel cu România de la Craiova. De la victoria din baraj cu Italia, nordicii nu au mai bătut pe nimeni. La fel de rău stau și sud-coreenii, cei care au pierdut clar amicalele cu Bosnia și Senegal, jucate în ultimele săptămâni.

Suedia - Coreea de Sud grupa F de la Campionatul Mondial. Europenii pleacă favoriți în acest meci, cu o cotă de 2,10. Coreea de Sud e văzută outsider cu 4,30, iar remiza primește 3,25. Cele două echipe s-au mai întâlnit în 2005, în două amicale: 1-1 și 2-2. Și azi ne cam trage cu ochiul un egal, însă pontul recomandat e ”sub 2,5 goluri” - cotă 1,50!

Echipele probabile în Suedia - Coreea de Sud:

SUEDIA XI: Olsen; Lustig, Granqvist, Lindelof, Augustinsson; Claesson, Larsson, Ekdal, Forsberg; Berg, Toivonen

COREEA DE SUD XI: Kim Seung-gyu; Lee Yong, Kim Young-gwon, Jang Hyun-soo, Park Joo-ho; Ki Sung-yueng, Jung Woo-young; Hwang Hee-chan, Lee Jae-sung, Son Heung-min; Kim Shin-wook

Loturile celor două echipe deplasate la Cupa Mondială:

SUEDIA:

Portari: Robin Olsen (Copenhagen), Karl-Johan Johnsson (Guingamp), Kristoffer Nordfeldt (Swansea).

Fundași: Mikael Lustig (Celtic), Victor Lindelof (Manchester United), Andreas Granqvist (Krasnador), Martin Olsson (Swansea), Ludwig Augustinsson (Werder Bremen), Filip Helander, Emil Krafth (Bologna), Pontus Jansson (Leeds United).

Mijlocași: Sebastian Larsson (Hull), Albin Ekdal (Hamburg), Emil Forsberg (RB Leipzig), Gustav Svensson (Seattle Sounders), Oscar Hiljemark (Genoa), Viktor Claesson (Krasnador), Marcus Rohden (Crotone), Jimmy Durmaz (Toulouse).

Atacanți: Marcus Berg (Al Ain), John Guidetti (Alaves), Ola Toivonen (Toulouse), Isaac Kiese Thelin (Waasland-Beveren).

COREEA DE SUD:

Portari: Kim Seung-gyu (Vissel Kobe), Kim Jin-hyeon (Cerezo Osaka), Cho Hyun-woo (Daegu FC)

Fundași: Kim young-gwon (Guangzhou Evergrande), Jang Hyun-soo (FC Tokyo), Jung Seung-hyun (Sagan Tosu), Yun Yong-sun (Seongnam FC), Oh Ban-suk (Jeju United), Kim Min-woo (Sangju Sangmu), Park Joo-ho (Ulsan Hyundai), Hong Chul (Sangju Sangmu), Go Yo-han (FC Seoul), Lee Yong (Jeonbuk Hyundai Motors)

Mijlocași: Ki Sung-yueng (Swansea City), Jung Woo-young (Vissel Kobe), Ju Se-jong (Asan Mugunghwa FC), Koo Ja-cheol (FC Augsburg), Lee Jae-sung (Jeonbuk Hyundai Motors), Lee Seung-woo (Hellas Verona), Moon Seon-min (Incheon United)

Atacanți: Kim Shin-wook (Jeonbuk Hyundai Motors), Son Heung-min (Tottenham Hotspur), Hwang Hee-chan (FC Red Bull Salzburg)

Regele a ridicat un stadion în picioare! Gică Hagi, despre primul gol pe care l-a dat împotriva românilor: "Orice e... Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Belgia - Panama ora 18:00, grupa G! Când David-ul lui Penedo dă piept cu Golit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x