Antena Căutare

Suedia, tu nu iUmor și nici angajați... informați! Dacă și fotbaliștii nordici sunt la fel, mâine câștigăm de două ori!

Pe 14 noiembrie, cu o zi înainte de mult așteptatul meci dintre România și Suedia, pe pagina Ambasadei din București a „rivalilor” noștri de mâine a apărut un mesaj viral.

Suedia, tu nu iUmor și nici angajați... informați! Dacă și fotbaliștii nordici sunt la fel, mâine câștigăm de două ori! Galerie
Suedia, tu nu iUmor? Gluma „aproape” bună a celor de la Ambasadă, despre meci și emisiunea Antenei 1

Nu mai este o noutate faptul că Ambasada Suediei din București îi distrează din plin pe români cu mesaje și imagini amuzante, ce devin imediat virale pe pagina lor de Facebook.

Emoțiile de dinaintea meciului România-Suedia sunt mari, dar acest lucru nu a „șters” și din umorul celor de la Ambasada Suediei în București!

Printr-o imagine de tip meme cu babushka (n.r. personaj fictiv reprezentat de o bătrână, simbol pentru cei din Balcani pentru ideea de „gura satului”, folosit pentru a arăta preferința pentru un anumit lucru), suedezii au încercat să sugereze faptul că vineri românii vor uita de emisiunea „iUmor” și se vor uita la meciul România-Suedia.

Suedia, tu nu iUmor și nici angajați... informați! Dacă și fotbaliștii nordici sunt la fel, mâine câștigăm de două ori!

Pe pagina de Facebook a celor de la Ambasada Suediei în România a apărut un nou mesaj viral, de data aceasta având legătură cu emisiunea „iUmor”

Meme-ul postat de Ambasada Suediei din București

Gluma a fost „aproape” bună, căci „iUmor” a fost și încă este cea mai populară emisiune de umor din România, motiv pentru care românii ar putea să nu renunțe așa ușor la „meciul” dintre concurenți și jurați.

Emisiunea „iUmor” va fi difuzată vineri, de la ora 20:00, la Antena 1...și se va termina cu puțin timp înaintea meciului, fiindcă și noi vrem să fim alături de naționala României, căreia îi ținem pumnii să o învingă pe simpatica Suedie! Că doar...”așa e la război”! :)

MECIUL ROMÂNIA - SUEDIA

Meciul România – Suedia, din preliminariile Euro-2020, se va disputa vineri, 15 noiembrie, pe Arena Naţională, cu începere de la ora 21:45.

În tur, la Stockholm, suedezii s-au impus cu scorul de 2-1. Golul tricolorilor a fost reuşit atunci de Claudiu Keşeru.

Înaintea duelului direct, Suedia e pe poziţia secundă în grupă, cu 15 puncte acumulate, în timp ce tricolorii sunt pe 3, cu 14 puncte.

Thierry Henry a fost numit antrenor la Montreal Impact... Didier Drogba va candida pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Ivoriene de Fotbal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x