Antena Căutare

Suporterii echipei Hamburger SV au obţinut de probă permisiunea de a folosi materiale pirotehnice în 2.Bundesliga

Cu sprijinul clubului, suporterii echipei Hamburger SV au obţinut de probă permisiunea de a folosi materiale pirotehnice la meciul de sâmbătă, cu Karlsruher SC, din etapa a XXI-a a ligii secunde germane, informează BBC.

Torţele, fumigenele şi alte materiale pirotehnice sunt interzise pe stadioanele din Europa. Clubul Hamburg a fost amendat anul trecut cu suma totală de 300.000 de euro pentru folosirea de către fani a unor asmenea dispozitive.

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunţat, marţi, că vor putea fi folosite fumigene în momentul intrării echipelor pe teren, în spaţiul dintre gazon şi peluza nord, sub supravegherea unei companii specializate.

"Acţiunea va fi monitorizată constant de un pirotehnician aflat la faţa locului", a anunţat DFB, care a precizat că şi pompierii vor fi atenţi ca spectacolul pitotehnic să nu degenereze.

Astfel de acţiuni cu acordul autorităţilor au început să se înmulţească în Europa.

În decembrie, fanii echipei franceze Angers au dorit un spectacol deosebit la meciul cu AS Moncao, cu ocazia centenarului clubului.

În afara bannerelor aniversare, a steagurilor, suporterii au dorit şi culoare în coregrafia lor. Astfel că, pentru a putea utiliza torţe, ei s-a adresat Prefecturii Maine-et-Loire, poliţiei, pompierilor şi Ligii Profesioniste Franceze (LFP). Autorităţile au aprobat cererea fanilor, la fel LFP, care a creat însă un precedent dându-şi acordul pentru folosirea torţelor pe stadion, care în mod normal sunt interzise de regulament.

Sursa : news.ro

Haaland a marcat al optulea gol în patru partide, dar Borussia Dortmund a fost eliminată de Werder Bremen în optimile de... Tiberiu Ușeriu mai are 150 de kilometri până la finalul Yukon Arctic. „Zice că-i crâncen de frig"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x