Telenovela viitorului selecționer al României continuă! Postura de favorit al lui Contra, amenințată de un alt dinamovist

 

Ziua și selecționerul la echipa națională. Deși Christoph Daum încă nu a plecat, aproape în fiecare zi am avut câte un nume ”instalat” pe banca tricolorilor. După Dan Petrescu, marți, ziua de miercuri a venit cu varianta Cosmin Contra. Ei bine, azi-dimineață a apărut un nou nume pe lista FRF.

Ieri, imediat după apariția informațiilor conform cărora Cosmin Contra este ”alesul”, consilierul lui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, a confirmat că ”Nu este adevărată varianta Cosmin Contra. Singurul care a fost contactat este Dan Petrescu” (telekomsport).

Între timp, se pare că șefii FRF l-au ”driblat” pe Cosmin Contra și, în cazul în care Dan Petrescu nu se va răzgândi, vor merge pe pista Mircea Rednic. Omul care face minuni pe banca unei echipe mici din Belgia, Mouscron, pe care a dus-o în top 3 din Jupiler League, este văzut ca o soluție ideală pentru națională.

Numele lui Rednic a fost adus în discuție chiar de Vochin. ”Dan Petrescu, Walter Zenga, Mircea Rednic, Cosmin Contra şi Ioan Andone sunt cei care ar putea prelua selecţionata României”. a spus omul federației.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe