Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Carla Suárez Navarro a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer. Ce mesaj i-a transmis Darren Cahil, antrenorul Simonei Halep

O veste teribilă a zguduit lumea tenisulul. Jucătoarea Carla Suárez Navarro, una dintre apropiatele Simonei Halep, a anunţat că suferă de cancer şi va urma șase luni de chimioterapie. Simona Halep s-a declarat şocată şi a încurajat-o pe Carla. 

De pe patul de spital, Carla Suárez Navarro şi-a anunţat fanii şi colegii că suferă de cancer la sistemul limfatic.

”Vă salut pe toți. Vreau să vă anunț că, acum câteva zile, am fost diagnosticată cu limfom. Este un limfom Hodgkin și o să am nevoie să fac șase luni chimioterapie. Eu sunt bine și sunt calmă în acest moment și gata să înfrunt orice va veni. Ne vedem în curând!”, a declarat Carla.

Anunţul a făcut repede înconjorul lumii şi a dus la o mobilizare extraordinară a colegilor din circuit. Jucătoarea de 31 de ani a primit mii de mesaje de încurajare. Printre primii care au reacţionat a fost Simona Halep.

Simona Halep, după anunţul Carlei Suarez Navarro că are cancer: "Sunt şocată!"

”Carla, sunt atât de şocată şi tristă să citesc această ştire. Mă gândesc la tine şi ştiu că o persoană puternică şi specială ca tine poate trece prin asta.”, i-a transmis Simona Halep.

Simona şi Carla s-au întâlnit de 13 ori în competiţiile internaţionale. Au crescut împreună şi la fel s-au şi antrenat. În plus, cele două jucătoare erau apropiate şi în afara terenului de tenis. Alături de Carla este şi Darren Cahill, antrenorul Simonei: ”Întreaga ta familie din tenis se gândeşte la tine şi îţi trimite multă dragoste. Mult noroc, Carla!”

O blondă celebră din showbiz suferă de cancer la sân. Anunțul sfâșietor făcut de pe patul de spital: ”Boala s-a răspândit și în alte părți ale corpului!”

”Trebuie să fac față unei realități complicate. E momentul să o accept și să merg înainte bazându-mă pe sfaturile medicilor. Trec întotdeauna înainte cu optimism peste obstacole. Răbdarea și încrederea de sine m-au ghidat în carieră. Cancerul nu e cel mai ușor rival cu care să te bați și o să am nevoie de cea mai tare luptă a mea.”, a mai declarat tenismena.

Boala nemiloasă i-a dat peste cap însă toate planurile. În urmă cu doar trei săptămâni, jucătoarea posta pe conturile de socializare mesaje de la antrenamente şi părea a fi în cea mai bună formă. Se pregătea pentru ultimele meciuri ale carierei, după ce Anul trecut şi-a anunţat retragerea pe motiv că vrea să fie alături de familia ei.

Actorul american Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul din „Black Panther”, a murit la vârsta de 42 de ani

”Mesajul este clar şi va fi scurt. Vreau doar să anunţ că 2020 va fi ultimul meu an din tenisul profesionist. La 14-15 ani călătoream deja prin lume şi am petrecut mult timp departe de familie. Timpul trece, nu mai poate fi recuperat şi vreau să fiu alături de familie. Simt că aşa e corect şi asta îmi cere inima.”, anunța tenismena.

În vârstă de 31 de ani, Carla Suárez Navarro are în palmares două turnee câştigate, la Doha, în 2016, şi Oeiras, în 2014. Acum este pe locul 71 WTA, iar cea mai bună clasare a sa în circuitul feminin a fost locul 6 mondial.

Recomandari