Antena Căutare

Tentativa de blat la Romania - Uruguay! Mafia pariurilor din Singapore a incercat sa mituiasca FRF

Amicalul de lux Romania - Uruguay e precedat de un mare scandal international. Mircea Sandu a anuntat, in cadrul Comitetului Executiv al FRF, ca a fost contactat pentru a i se propune trucarea partidei in interesul mafiei pariurilor, conform gsp.

In acest sens, aranjorii l-au contactat direct pe presedintele FRF, Mircea Sandu, iar omul de legatura ar fi fost un personaj cu legaturi suspecte in raiul "pariurilor negre", Singapore: e vorba, potrivit unor surse federale, despre agentul belgian de meciuri, Julius Owen Ighodaro.

Acesta i-a propus lui Mircea Sandu sa schimbe brigada de arbitri de la meciul cu Uruguay. Astfel, ungurul Viktor Kassai trebuia sa fie inlocuit cu un central din Bulgaria, Stanislav Todorov - 35 de ani. In plus, Todorov avea nevoie de acest meci pentru a putea fi promovat la "Elite Class". Conform FRF, acesti bani ar fi fost virati catre forul fotbalistic prin intermediul unui sponsor.

"Te rog, ajuta-ma, am niste obligatii!", ar fi incercat oficialul de origine nigeriana sa-l induplece pe seful federatiei. Episodul s-a intamplat intre 27 ianuarie - 2 februarie, perioada in care Nasu' s-a aflat in Antalya cu echipa nationala.

Informatia a fost confirmata si catre Paul Zaharia, ofiterul de presa al FRF. "Povestea e adevarata! Noi stim despre cine e vorba, un agent de meciuri din Europa. Nu-i putem dezvalui insa identitatea. Am alertat imediat FIFA, UEFA si organele abilitate, cu date concrete".


In schimbul acestui favor, FRF ar fi primit 20.000 de euro. Romania are o cota de 3.80 la victorie, remiza are 3.40, in timp ce o victorie a sud-americanilor are o cota de 1.90.

Oferta lui Ighodaro a fost refuzata de FRF, Mircea Sandu inaintand un memoriu catre FIFA si UEFA.

Liga 1 ocupa locul 15 in Europa, intr-o ierarhie IFFHS pe ultimii zece ani... FC Barcelona - Valencia 5-1/ "Poker" Messi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x