Antena Căutare

Toshiro Muto: Sunt multe zvonuri iresponsabile. Nu luăm în calcul amânarea sau anularea JO

Toshiro Muto, preşedintele Comitetului de Organizare al Jocurilor Olimpice de la Tokyo, a declarat că nu este luată în calcul varianta amânării sau anulării JO, el precizând că există multe “zvonuri iresponsabile” în contextul răspândirii coronavirusului, relatează AFP.

“În ceea ce priveşte coronavirusul… sunt multe zvonuri iresponsabile, dar aş vrea să spun clar că nu luăm în calcul amânarea sau anularea Jocurilor Olimpice. Am vrea să ne coordonăm cu guvernul şi să acţionăm cu calm”, a spus Muto.

Din cauza coronavirusului mai multe evenimente sportive care ar dfi trebuit să aibă loc în China au fost fie anulate fie mutate în alte ţări.

În Japonia nu s-a înregistrat până acum niciun deces cauzat de coronavirus, dar s-au semnalat 28 de cazuri de persoane infectate.

Sursa : news.ro

Simona Halep, vestea cea mare! Când va aduce pe lume primul copil: „Simt o bucurie interioară, o liniște sufletească mar... ”Playmakers”, proiect lansat de UEFA şi Disney pentru dezvoltarea fotbalului feminin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x