Antena Căutare

Totul pentru titlu în Bănie! Craiova și-a prezentat oficial ultimele două achiziții de marcă: ”Bine ați venit acasă, Ivan și Nicu”

Cea mai în formă echipă din Liga 1, CS ”U” Craiova, a rezolvat astăzi două transferuri extrem de importante în compartimentul defensiv. Trupa lui Devis Mangia s-a întărit cu fundaşul dreapta elveţian, Ivan Martic (26 de ani), şi apărătorul central croat, Niko Datkovic (24 de ani).

De astăzi, cea mai bună defensivă din Liga I este și mai bună. Suntem mândri să-i primim în familia Științei pe Ivan Martic și Niko Datkovic. Bine ați venit acasă, Ivan și Nicu!, scrie site-ul oficial al Universității.

Ivan Martic evoluează pe postul de fundaș dreapta, dar poate juca și mijlocaș dreapta, și fundaș stânga. Are peste 100 de meciuri jucate în prima ligă elvețiană și 36 în liga secundă italiană. Dar cel ma bun sezon al lui a fost chiar sezonul trecut, când a bifat 26 de partide pentru Rijeka, echipă cu care a obținut eventul (campionat + cupă) în Croația.

Fundașul central Niko Datkovic a bifat 26 de partide în naționalele de tineret și juniori ale Croației. Datkovic este produsul celor de la Rijeka, dar a fost împrumutat de croați la Lugano și Spezia, fiind titular de drept la toate echipele unde a jucat.

După 8 etape scurse din acest sezon de Liga 1, CS ”U” Craiova este neînvinsă și ocupă locul secund în campionat cu 18 puncte. De asemenea, Craiova are cea mai bună apărare, cu doar 3 goluri primite.

CFR Cluj, aproape de a aduce un campion în ultima zi de transferuri! Un jucător al Viitorului dorit de FCSB, la un pas d... Preliminarii CM 2018: Muntenegru - România, ora 21:45! Mutări surpriză pregătite de Daum: ”forțăm” victoria cu 5 fundași...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x