Căutare Live

Tragedie în lumea sportului! Jucătorul de fotbal Abdelhak Nouri a făcut stop cardiac pe teren

Amicalul dintre Ajax și Bremen, de sâmbătă seara, a fost suspendat în minutul 72! Abdelhak Nouri, unul dintre jucătorii echipei din Amsterdam, s-a prăbușit pe gazon, el suferind un stop cardiac, scrie Antena 3.

Jucătorul este acum în comă indusă, însă cei de la Ajax susțin că starea jucătorului este una stabilă. Medicii au intervenit imediat, chiar pe teren, iar jucătorul de 20 de ani, considerat unul dintre marile talente din Olanda, a intrat imediat pe mâinile doctorilor.

Vom reveni cu detalii.

VIDEO: La doar şase ani, Bradley Lowery a murit! "Micuţul meu e acum cu îngerii, a plecat în braţele noastre"... "De ce, tată, n-am mai jucat cu Brazilia?!". 10 iulie 1994, ziua în care toată România a ieşit greşit pe centr...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri