Antena Căutare

U Cluj - CS Mioveni 2-2 / Ardelenii nu mai bat pe nimeni

Fara vedetele aduse in vara, CS Mioveni a reusit sa plece cu un punct de pe Cluj Arena, dupa ce a condus de doua ori.

Ultima data cand U Cluj si CS Mioveni s-au intalnit, cele doua echipe erau in lupta directa pentru promovarea din Seria Vest a Ligii Secunde. Mai exact, ambele se bateau pentru locul 2 in clasament, pentru ca cel rezervat liderului fusese acontat de Targu Mures.

Aproape doi ani au trecut de atunci, obiectivele formatiilor, dar si contextul, schimbandu-se. Astfel, daca in 2009 meciul se disputa pe Stadionul Clujana, acum ardelenii joaca pe Cluj Arena si au pretentii de cupe europene, in timp ce Mioveni tocmai a renuntat la vedetele care nu au reusit sa o tina deasupra liniei.

Cu o garnitura asemanatoare cu cea din B, galben-verzii au deschis scorul prin Ayza, brazilianul profitand de o iesire gresita a lui Matache, cel care si-a accidentat la faza respectiva doi coechipieri: Grecu si Niculescu.

Ultimul a reusit sa egaleze in debutul reprizei secunde dupa o centrare a lui Bostina, dar veteranul Olteanu a adus din nou pe CS Mioveni in avantaj. Acelasi Niculescu a salvat un punct pentru cei de pe Somes, transformand un penalty.

In urma acestui rezultat, Mioveni ramane lanterna rosie cu 9 puncte (la 8 de salvare) in timp ce U Cluj are 28 si iese din obiectiv.

Foto: gsp.ro

Manchester City invinge pe Arsenal si isi pastreaza fotoliul de lider in Anglia... INICREDIBIL! Zotta a fost dat afara de la Vaslui pentru ca l-a furat pe Porumboiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x