Antena Căutare

Udinese - AC Milan 1-2 / Maxi Lopez decisiv

Argentinianul a intrat pe teren la 1-0 pentru friulani in minutul 66 si a dat un gol si o pasa de gol si a adus-o pe Milan pe primul loc.

AC Milan a obtinut o victorie importanta pe Friuli, desi nu a jucat fotbal decat 25 de minute.

Udinese a deschis scorul prin Di Natale in minutul 19, apoi s-a aparat organizat aproape o ora si meciul curgea spre o victorie meritata a gazdelor. Insa Allegri l-a introdus pe Maxi Lopez in locul lui Nocerino si argentinianul a schimbat jocul.

Mai intai a profitat de o respingere in fata la sutul lui El Shaarawy si a egalat la prima faza periculoasa pe care a avut-o in prima repriza.

Apoi a dejucat pasul la off-side al apararii lui Guidolin si i-a pasat lui El Shaarawy. Iar jucatorul ce a sutat la golul egalizator a facut 2-1 si a stabilit scorul final.

Cu aceasta victorie, Milan trece pe primul loc cu 47de puncte, pe 2 aflandu-se Juventus cu 45. Lazio a trecut pe 3 cu 42 de puncte in urma victoriei din prolog cu Cesena. Batrana Doamna are insa doua meciuri mai putin disputate decat echipele de pe locurile 1 si 3.

Foto: Intact Images / EPA

Ghana - Mali 0-2 / Diabate aduce bronzul pentru echipa lui Giresse... Cutremur in liga secunda: 3 echipe excluse, alte 5 depunctate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x