Căutare Live

UEFA a aprobat solicitarea FRF, ca termenul pentru comunicarea planului de reluare a competiţiilor să fie prelungit

Federaţia Română de Fotbal s-a adresat săptămâna trecută forului continental pentru prelungirea termenelor fixate de UEFA, în conformitate cu situaţia de la nivel naţional privind măsurile de distanţare pe perioada stării de alertă, informează frf.ro.

Având în vedere anunţul autorităţilor române prin care situaţia va fi reevaluată la fiecare două săptămâni şi luând în considerare posibilitatea relaxării măsurilor, FRF a solicitat ca termenul de 25 mai, impus de UEFA pentru comunicarea calendarului competiţional, să fie prelungit până la data de 1 iunie. UEFA a acceptat azi cererea Federaţiei Române de Fotbal.

În plus, această prelungire va fi utilă şi pentru o analiză în ceea ce priveşte implementarea actualului protocol medical în ceea ce priveşte antrenamentele.

FRF şi LPF doresc să reia Liga I la mijlocul lunii iunie, dar pentru acest lucru au nevoie de acordul guvernului.

Sursa : news.ro

Bate Borisov a câştigat Cupa Belarusului, după o finală la care au asistat 5.000 de spectatori... Patrick Ewing a fost externat şi se simte bine, după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri