Antena Căutare

UEFA a vizitat Arena Naţională pentru a constata stadiul pregătirilor pentru EURO 2020

În perioada 28 – 31 octombrie, o delegaţie a UEFA a fost la Bucureşti pentru a evalua progresul pregătirilor pentru EURO 2020. Arena Naţională va găzdui cele 4 meciuri atribuite României, în perioada 14 -29 iunie. A fost cea de-a patra vizită planificată a UEFA, din cele şase care vor fi organizate până la debutul EURO 2020, informează frf.ro.

Delegaţia UEFA a numărat aproximativ 80 de specialişti, care au intrat în discuţii despre managementul stadionului. Operaţiunile de meci care vor fi derulate vara viitoare au fost împărţite în 25 de proiecte de implementare, printre care se numără Acces, Ceremonii, Transport, ICT, Comercial, Operaţiuni Media, Gazon, Tribune (scaune), Semnalizare şi Orientare, Ticketing, Securitate.

Din partea română au făcut parte tot aproximativ 80 de persoane responsabile cu organizarea EURO 2020 la Bucureşti. Acestea au provenit de la Primăria Capitalei, FRF şi autorităţi locale şi naţionale implicate în organizare.

Sursa : news.ro

Prinţul Harry le-a trimis un mesaj de susţinere jucătorilor Angliei înaintea finalei de la CM de rugby cu Africa de Sud... Sală polivalentă cu 16.000 de locuri, în judeţul Timiş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x